Kriss85 0 Napisano Maj 3, 2012 Mam pytanie, bo znalazłem ciekawe sety, z tym ze są tylko dla jednego pasażera, czasami napewno pojadę gdzieś z moja kobitą , czy są jakieś sety na tył do s4 przykręcane w miejsce mocowania na ramie tego dużego oryginalnego seta ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Maj 4, 2012 Nikt nie odpisuje, rozumiem ze nikt nie wie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 5, 2012 Mam pytanie, bo znalazłem ciekawe sety, z tym ze są tylko dla jednego pasażera, A ilu pasażerów chciałbyś wozić? :D Z osobnym, niezespolonym setem dla pasażera spotkałem sie póki co wyłacznie w zestawie Rizomy. Tyle ze nie mam pojęcia czy to fizycznie bedzie pasowało z tymi które pokazujesz. Pamietaj równiez ze na oryginalnym secie wisza tłumiki układu wydechowego (oryginalnie). http://sklep.motomaniax.pl/pl/p/Sety-pa ... PE568B/378 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Maj 7, 2012 no jak już ktoś pojedzie ze mną to tylko moja kobita, ale temat już zamknięty, nie mogłem być przy licytacji i sety poszły :x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach