Massive 0 Napisano Maj 4, 2012 Witam, otóż przyszedł czas zmiany moto, zastanawiałem się nad zostawieniem Monsterka ale nie mam więcej miejsca w garażu podziemnym i tylko bym się stresował, a kolekcjonerem jeszcze nie jestem :) Po krótce opis: 1. zakup 07.2011 nowy z salonu PL 2. bezwypadkowy, bezrysowy itp komplet papierów (prócz gwarancji papierowej - dłuższa historia), kluczyków ... 3. obecnie 3700 km na zegarze 4. po wszystkich przed-sezonowych serwisach (wymiany płynów, filtrów itp.) 5. Jedyna zmiana to tłumiki EdHaust + zmiany w elektronice pod nie (wyprostowana linia momentu obrotowego) - moto po hamowni - wszystkie wykresy dostępne 6. Ważne OC/AC do końca czerwca, chyba 27. Najciekawsze na koniec :) Moto jest w leasingu, a wiec to może być dobry temat dla prowadzących działalność, splacone jest (10 500 rata I + 10*860 brutto) = 19 100 brutto, pozostaje ok. 20 tys. brutto na 26 m-cy. Kwota za którą oddam leasing to 12 000 brutto, mniej więcej taka jest propozycja Leasingodawcy, jednak tutaj wolę również o tym poinformować bo chce ją oddać komuś z forum...Oczywiście na wszystko są FV i również z taką zostanie sprzedany M, zasada cesji przy leasingach obowiązuje, a więc odchodzą tutaj opłaty Leasingodawcy (można przyoszczędzić kolejnego tysiaka) Filmik z hamowni (nie do konca oddaje brzmienia jak to zwykle z filmami) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 4, 2012 Nie wiem czy cos zle licze ale 12 000 za odstapienie leasingu + 26 tys do splacenia daje nam =38 tys za sprzet bardzo malo uzywany .Mhhh za 38 tys widzialem takie monstery z zerowym przebiegiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 4, 2012 pozostaje ok. 20 tys. brutto na 26 m-cy. Kwota za którą oddam leasing to 12 000 brutto Czyli (wg mojego rachunku) 32000 brutto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Massive 0 Napisano Maj 4, 2012 Dokładnie do końca spłaty zostaje za 13 dni 20 400 brutto, więc całość to będzie 32 400 brutto, dlatego jest to oferta dla firm bardziej bo samo wzięcie w leasing czegoś takiego to koszt ok. 43-44 tys brutto. Tutaj pozostają gołe raty i spłata wykupu 1% czyli jakieś 380 pln. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 4, 2012 a to przepraszam w takim razie sie pomylilem cena jest jak najbardziej ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach