Archie 0 Napisano Maj 7, 2012 U mojego znajomego Pawła w MCS stoi naprawdę ładny Classic piękna sztuka, ze znikomym przebiegiem ok 1600 km - tak to możliwe:) rocznik 2009 wyposażenie seria stan piękny wersja monoposto kontakt w sprawie sztuki:[email protected] warto byłoby żeby taki egzemplarz był w klubie PS dla niektórych ciekawostka - użytkownik - Hubert U. z Milionerów:) co do ceny najlepiej bezpośrednio z nimi fotki poniżej: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Maj 7, 2012 To ma wartosc kolekcjonerska juz ;-] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Maj 7, 2012 wyslij go piterowi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Maj 7, 2012 No tak- cene musisz podac bo Mod wywali watek do kosza ;-] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 8, 2012 Pewnie bym sie zaporzyczyl (znowu:P) zeby go kupic, ale ktos musiaby ode mnie wziac muche najpierw :) Piekna rzecz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Maj 8, 2012 coś koło 30 bodajże, nie chcę przekręcić pewnie dla klubowicza można coś stargować:) ale sztuka nowa w zasadzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 8, 2012 Powiedzcie panowie .Jak sie wogole klaruje rynek jezeli chodzi o klasyki tego typu.chodzi mi o motocykle na chodzie w dobrym lub b dobrym stanie .Lub do ewentualnej podłubanki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 9, 2012 coś koło 30 bodajże, nie chcę przekręcić pewnie dla klubowicza można coś stargować:)ale sztuka nowa w zasadzie po krotkiej korespondencji - 35k. Temat tego SC pojawil sie chyba jeszcze na forum w znalezionych z ta wlasnie cena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Maj 11, 2012 coś koło 30 bodajże, nie chcę przekręcić pewnie dla klubowicza można coś stargować:)ale sztuka nowa w zasadzie Lekko offtopując - jak kiedyś przyjdzie Ci do głowy idiotyczny pomysł na sprzedaż "ostatniej paróweczki", to masz do mnie zadzwonić w pierwszej kolejności 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach