krl 0 Napisano Maj 8, 2012 Poszukiwania w piwnicy ujawniły jeszcze kombinezony po wyścigowe, jeden pozostaje (sentymenty) a drugi wystawiam do sprzedania. PSI rozmiar 50, kombi jest cały choć zaliczył bardzo delikatną jazdę z właścicielem po asfalcie, jednak do treningów rewelacja szczególnie za takie pieniądze. Mam nadzieje że i orędowanie was nie przerazi, jak ktoś szuka kombi a zaczyna przygodę z torem będzie odpowiedni. Cena 800zł. Info na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sulek 0 Napisano Maj 8, 2012 krl Ty nasz orędowniku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Maj 8, 2012 Ha ha, tak się zastanawiałem o co kaman i.................................. miało być obrędowanie :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 8, 2012 :mrgreen: obrANdowanie masz na myśli - pochodzi od brand = marka O telefonach tez się tak mówi: brandowane, czyli z wgranym softem modyfikowanym dla konkretnego operatora. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Maj 8, 2012 To teraz uwaga, mam nadzieję że napisy YAMAHA nie będą stanowiły problemu ;) można je usunąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 8, 2012 :lol: :lol: :lol: I nie trza było tak od razu ??? Teraz nawet milicjant by zrozumiał. :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Maj 21, 2012 Co tam, brak chętnego??? Towar pierwsza klasa, cena oczywiście do ustalenia bo miejsce w piwnicy mi potrzebne więc nie czekać tylko składac oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Maj 21, 2012 lepiej pisz co tam jeszcze w piwnicy lezy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Maj 21, 2012 lepiej pisz co tam jeszcze w piwnicy lezy :D Myślę że z tego co leży w piwnicy można otworzyć mały sklepik z używaną odzieżą motocyklową wszelkiej maści :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Maj 21, 2012 aco masz w rozmiarach: kombi 52 buty 45 rekawice L kask M :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Maj 21, 2012 aco masz w rozmiarach:kombi 52 buty 45 rekawice L kask M :D Niestety z tych rozmiarów to jedynie kask M ale poza AGV-em nic więcej nie sprzedaje bo reszta to wyjątkowe sztuki które mają u mnie dożywocie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach