FlowerFR 0 Napisano Maj 12, 2012 Witam wiem, że może temat jest już na forum gdzieś ale potrzebuje na szybkości wiedzieć jakie mam kupić paski rozrządu do mojej 620 - tki bo nie wiem jakie oznaczenia i jaki rozmiar aha i czy przy przebiegu 48 000 km wymieniać jeszcze napinacze będę bardzo wdzięczny za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Maj 12, 2012 Kontaktuj się z naszym forumowym plpt - on Ci podpowie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Maj 14, 2012 Kontaktuj się z naszym forumowym plpt - on Ci podpowie... plpt nie ma pasków 68 zębów już od... 2 miesięcy? No chyba, że ma i nie realizuje mojego zamówienia :lol: BTW - oryginalne paski to 73710051A, cena 208zł/szt wg nowego cennika na polskim rynku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FlowerFR 0 Napisano Maj 14, 2012 plpt napisał, że będą hehe za 80 zł szt. pozdro i dzięki za info :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Maj 15, 2012 No będą - u darka oczywiście też - po 21 tyg. roku ;) Podtrzymuję że zjebałem jak bóg żółwia ;) A teraz problem był jeszcze ciekawszy - nie naprodukowali - zobaczymy na datach z pasków;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach