davidson 1 Napisano Maj 12, 2012 Witam, Zdecydowanie kupię tarcze sprzęgłowe do SS-a 900. Moje się już tak wyklepały że mają ponad 2mm odstępu pomiędzy koszem (!) Myk w tym, że nie mam za dużo kasy aktualnie ... :( Tarcze mogą być używane, ale w znośnym stanie. Kosz mam stalowy to i tarcze muszą być stalowe. Chyba, że ktoś ma do sprzedania cały zestaw (kosz i tarcze) aluminiowe, to też chętnie przyjmę. Oczywiście używane - ale jeszcze nadające się do eksploatacji :) ... bo z moich to mogę sobie co najwyżej Frisbee zrobić! :D Poratujecie kolegę? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Maj 13, 2012 Mam gdzieś na półkach używane tarcze od monstera 900 Sie 2001. Jeżeli Ci spasują to już je masz. Sprawdź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Maj 13, 2012 Ooo! To fajnie :) Jeśli masz stalowe tarcze to chętnie wezmę. Podrzuć mi na priva jeszcze może jakieś zdjęcie lub dwa, jak możesz. I ile byś chciał za nie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Maj 13, 2012 Dziś już nic Ci nie wyślę. Jutro po robocie coś zorganizuje. Tarcze masz . Opłacisz przesyłkę. Ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Maj 13, 2012 Dziś już nic Ci nie wyślę. Jutro po robocie coś zorganizuje. Tarcze masz . Opłacisz przesyłkę. Ok? OK! :) Super dzięki! :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach