Załan 0 Napisano Maj 13, 2012 Witam Jestem nowym użytkownikiem, tydzień temu kupiłem Ducati 848 z 2008r wcześniej byłem wierny tylko Kawasaki wiec nie wiem czy to normalne, stąd moje pytanie, przyznam się że go nie oszczędzałem motoru i wciągu 70km spalił 9l co daje około 13/100 l/km. czy to normalne spalanie? Dla mnie to nie problem takie spalanie ale chodzi mi o to czy z motorem wszystko jest ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Maj 16, 2012 Normalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 17, 2012 Więcej info -> TUTAJ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmoradek 0 Napisano Maj 17, 2012 Ładnie musisz odkręcać :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Maj 17, 2012 Więcej info -> TUTAJ celny link :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 17, 2012 Więcej info -> TUTAJ celny link :thumbup: posada woźnego zobowiązuje :ugeek: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barry 0 Napisano Maj 27, 2012 Więcej info -> TUTAJ a co mogę zrobić, jeśli moje powitanie się nie ukazuje od kilku dni? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 28, 2012 Więcej info -> TUTAJ a co mogę zrobić, jeśli moje powitanie się nie ukazuje od kilku dni? ;) Skatować moderatora na pw, co by ruszył D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach