martini 34 Napisano Maj 23, 2012 pompa sprzegla monster. Brembo to se jest. Sprawnąi szybko...? Bo meeting tuż tuż... Niestety mój upgrade sie nie powiódł... Albo coś źle poskladalem, nadal jest mały wyciek... Jak widzicie spać przez to niemogę... :evil: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Maj 24, 2012 Póki co mogę pożyczyć zanim znajdziesz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Maj 24, 2012 poszło na PW Temat gardłowy koledzy, jeśli komuś zalega pompa brembo, jednolita do monsterka 695 to chętnie przygarnę... http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?VIS ... 0953143574 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Maj 25, 2012 Marcin, pompa dotarła dziś... Jest zajefajna, dziekuję za użyczenie i pomoc. Dziś Ducafil dołożył sobie drogi do domu wracając z Kakowa do Nowego Sącza, odebrał od znajomego sprzedawcy w Sączu i przywiózł mi pompę, jakiej szukam... Wadowice od tej pory leżą na trasie z Krakowa do Nowego Sącza... Dobrze wiedzieć żę ma się kumpli, na których można liczyć... Dzięki wam za to, że jesteście... PS. Jakitaki, jak tylko zakupiona pompą okaże się sprawna, Twoją odeślę z załacznikiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach