krl 0 Napisano Maj 30, 2012 Sprzedam spodnie motocyklowe MottoWear model Combat rozmiar. XL - spodnie oczywiście z ochraniaczami na kolanach. - Pas 98cm - Długość całkowita spodni 112cm Spodnie założone dosłownie kilka razy, niestety są zdecydowanie dla mnie za duże więc nie ma sensu trzymać w szafie. Cena 200zł + ewentualna wysyłka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Maj 30, 2012 Gdzie i kiedy przymierzyć można ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Maj 30, 2012 Wpadaj w dowolnie wybranym momencie, ale coś mi się wydaje że na ciebie to będą i krótkie i za szerokie ale może się mylę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Maj 30, 2012 na długość były by ok. niestety 10cm w pasie w najbliższym czasie nie dam rady przytyc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Maj 30, 2012 Jeżeli byłaby ewentualnie możliwość zwrotu gdyby okazały się nie tenteges to chętnie bym je przytulił... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Maj 30, 2012 Jeżeli byłaby ewentualnie możliwość zwrotu gdyby okazały się nie tenteges to chętnie bym je przytulił... Jeżeli będziesz w Jarocinie mogę wziąć, założysz i wszystko będzie jasne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Maj 30, 2012 Jeżeli byłaby ewentualnie możliwość zwrotu gdyby okazały się nie tenteges to chętnie bym je przytulił... Jeżeli będziesz w Jarocinie mogę wziąć, założysz i wszystko będzie jasne. Niestety w Jarocinie mnie nie będzie. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Maj 30, 2012 Może będzie ktoś z BB i bedzie mógł zabrać do przymiarki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Maj 30, 2012 Można tak spróbować albo po prostu mi wyślij. Przesyłkę zwracam Ci w każdym przypadku :) Nawet jak nie pasują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Maj 30, 2012 Jeśli morham nie bierze to ja w Jarocinie chętnie przymierze.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Maj 30, 2012 Jestem zainteresowany. Jak najbardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach