Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
wwk

monster 695

Polecane posty

wwk    0

Przyszedł taki czas, że chcę sprzedać mojego Monstera. Rocznik 2007, przebieg 12k km. Pewnie najważniejsze to cena. Motocykl ma dość sporo dodatków więc będzie to wszystko zależało od kupującego. Sam motocykl (prawie tak jak fabryka go wypuściła) - z wymienionymi lagami przednimi z pełną regulacją od st4, hamulcami 320 i tu były by zaciski brembo oro oraz pompy brembo oro zwykłe zbiorniczki płynów (oryginały też mam jak by ktoś chciał), osłony pasków cnc racing, kierownica rizoma. Chciałbym za niego 12.000 zł. Jeśli ktoś by reflektował to mam założone wydech karbonowe spark tutaj dopłata 1000zł, jest rapid bike evo tutaj dopłata 2000zł, błotnik karbon przód 400 zł, sety Rizoma PE201B - 2000 zł, osłona zębatki przedniej Rizoma ZDM015A - 350 zł, pompa hamulcowa i sprzęgła radialna z S4RS wraz ze zbiorniczkami Rizomy czarnymi - 2700 zł, crash pady R&G - 350zł, Filtr K&N 200zł, tylni błotnik karbon 400 zł, kierunkowskazy rizoma track 77 - kpl 4 640zł

Plan jest taki, że dalej chce zostać przy monsterze tylko trochę większym więc wszystkie graty bardzo by mi się przydały bo wiem, że mi przypasują. Jeśli potencjalny kupiec by coś chciał to ceny są podane wyżej :D.

Co do samego motocykla, w zeszłym roku miał zrobione paski i sprawdzony luz zaworowy w azmocie w krakowie - tutaj ten sezon można pośmigać spokojnie. Ma założone nowe Micheliny Pilot power 2ct, plus wymienione wszystkie płyny w tym roku. Aku jest zeszłoroczny. Jeśli potencjalny kupujacy nie chciałby Rapid bike to wrzucę fatduca jest to urządzenie zbliżone do rb easy - w tych rocznikach zubożony został skład mieszanki w celu spełnienia euro3, dzięki temu można to regulować skład do 4 tys obr na min. Co jeszcze motocykl ma założoną z przodu zębatkę 14 (bardzo dobra modyfikacja polecam) jest to szczególnie przydatne ponieważ 6 bieg na na standardowej zapinało się przy ok 130km/h. Motocykl ma również minusy, mianowicie zanim stałem się jego właścicielem to leżał tzn widać to po osłonie sprzęgła (mam nową pomalowaną proszkowo na czarno, dorzucam), mocowanie stelaża lampy w górnym punkcie tam gdzie są elementy plastikowe zostało wypiaskowane razem z tymi elementami także ich nie ma - tu spróbuję coś pomóc., mam 2 kluczyki bez czerwonego :(

dsc0256od.jpg

reasumując, sprzęt jest taki, że nie mam się czego wstydzić, fajnie byłoby jeśli został by tutaj, a nie trafił do jakiegoś laika. Być może będzie wkrótce możliwość zobaczenia go na żywo w motomaniaxie, jak coś to zapraszam do rzeszowa na oględziny.

wwk    0

Dzięki, sprzęt został wśród użytkowników forum :D

Poza tym byłem świadom, że cena z dodatkami (tzn 22kzł) jest nie osiągalna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.