asqrex 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 Witam, przeglądam sieć w poszukiwaniu historii monsterów w sensie jakie modele od kiedy do kiedy i jaka moc była przy tych modelach. Trafiłem przez przypadek na to ogłoszenie: http://warszawa.gumtree.pl/c-Samochody-Motocykle-motocykle-skutery-DUCATI-Monster-S4R-Desmoquatro-Carbon-Arrow-Perfect-W0QQAdIdZ381884218 i teraz moje pytanie: 177 kucyków ? możliwe w s4r ? da radę tak podkręcić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 A to nie jest gorzki monster ? Widze ze na motomaniaxach mozna zarobić - kupujesz za ~16 , malujesz, pare drobnostek, sprzedajesz za 24 :) Musze się tam chyba do chłopaków wybrać po jakiegoś sprzęta :D sprzet nie tak dawno temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 Facet chyba wpisał 130 kw z myślą ze wpisuje konie mechaniczne, program przeliczył co nam dało 177 koni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krycha 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 Ehhh, Ja widac nie pierwsy raz kolega pokazuje zylke biznesmena ... Nastepnym razem Darek sam mozesz zalozyc szybke obrotomierza, prysnac lakierem i zalozyc otwarta pokrywe sprzegla i wrzucic do reichu za cene o 30% wyzsza ... A moze sie ktos trafi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 Ludzie, ale w czym problem :?: Tak działa rynek i myślę, że Darek sobie doskonale z tego zdaje sprawę. To po pierwsze. Po drugie, że za tyle wisi, to jeszcze nie znaczy, że za tyle się sprzeda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Czerwiec 3, 2012 Panowie po pierwsze o co odrazu ten dym? Krycha ty mnie wogole znasz? że myślisz że ja jakiś biznes szukam? Po drugie ja go na gumtree nie wrzucałem :) był na mobile.eu ponieważ miałem możliwość szybkiego zakupu monstera 1100. A własnie tyle potrzebowałem na szybko $$. Ogłoszenie bedzie zdjęte i tyle, bo 1100 uciekł. Moc była prawidlowo podana 130 km nie wiem czemu tu jest tyle :) Niech ktoś wreszcie z wielkich dopowiadaczy historii i spisków na forum mnie pozna osobiście i porozmawia, są i bedą okazaje - Np. byłem w Jarocinie. Bo wk.. mnie już robienie z jakieś pierdoły wielkiej sprawy i naskakiwania na mnie przez forumowe grono które osobiście mnie nie zna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Czerwiec 3, 2012 Nie sprzedał się bo numer telefonu nieprawidłowy... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asqrex 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 Kurde chciałem się tylko dowiedzieć czy te 177 kucy to możliwe a dym powstał hm :) spokojnie nie ma o co kruszyć kopii. Cena jaką ktoś chce za coś to jego prywatna sprawa. Inna sprawa czy się za taką sprzeda. Czyli źle się przeliczyło w takim przypadku widzę albo moderator który pożyczył ogłoszenie z mobile.eu tak się zna jak się zna :) ps. fakt jeśli taki nr tel będzie to się nie sprzeda :P bo i jak ? :P ps2. panowie spokojnie i lewa w górę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Czerwiec 3, 2012 Kurde chciałem się tylko dowiedzieć czy te 177 kucy to możliwe a dym powstał hm :) spokojnie nie ma o co kruszyć kopii. Cena jaką ktoś chce za coś to jego prywatna sprawa. Inna sprawa czy się za taką sprzeda. Czyli źle się przeliczyło w takim przypadku widzę albo moderator który pożyczył ogłoszenie z mobile.eu tak się zna jak się zna :) ps. fakt jeśli taki nr tel będzie to się nie sprzeda :P bo i jak ? :P ps2. panowie spokojnie i lewa w górę :) Moc pewnie jest możliwa do uzyskania, ale to już jakieś grubsze mody by musiały wchodzić w gre, jak dla mnie te 130 KM to i tak dużo jak na nakeda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 170 kucy z S4 ? Ile teo z tego utargał dla porównania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 170 kucy z S4 ? Ile teo z tego utargał dla porównania? :o A tak bardziej zrozumiale :?: ps. S4, to nie to samo co S4R. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 No to czekaj, mówimy (s4,s4r) o zwiększonej kompresji z 11 na 11.6, prawie 3 mm wiekszej komorze (80ccm wiecej)... ? Powinno to mieć 112koni, s4 trochę ponad sto... czy silnik s4r to tak mocno inna bajka, że słyszę tutaj o możliwych 170km, i 130 koniach gorzka...? Ciekaw jestem ile KM więcej utargał theodor na silniku ( jesli się myle, proszę mnie poprawić ) nader wszystko podobnym. Bo te 130 to tez jestem ciekaw jak się udało, no i czy hamownie widziało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 Moje S4R Przelotowy układ JHP 57 mm, PowerCommander III, zmienione wałki( jakie nie wiem musiałbym odszukać w dokumentacji od poprzedniego właściciela ), sportowy filtr wszystko zestrojone w http://www.ducaticoventry.com/jhp-performance.php . Moc hamowana na kole 118KM. Także dla mnie 170KM z s4r to chyba jakiś żart. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 Przecież zostało już wyjaśnione skąd "się wzięło" 170KM. Ludzie, czytacie całość, czy po łebkach :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach