Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
sulek

M600 Firestarter

Polecane posty

Why not? :)

Ciśnienia na sprzedaż nie ma. Jak pójdzie - to będzie coś innego. Jak nie pójdzie - też będę szczęśliwy :)

Jak pisałem - ciśnienia nie mam.

Na 15 kawałków też nie liczę. Raczej odstraszać to ma gimbusy różnej maści.

Sulek.

Z całym szacunkiem, skoro Cie nie ciśnie to po co?

I ta cena z kosmosu. Sorki ale nie kumam .

aaa nie juz chyba wiem. skoro 600set za pietnascie jest to 900 za 9500 to okazja

:D

Dla hecy :)

Cena nawet dalej niż z kosmosu. Ale jeżeli ktoś faktycznie będzie zainteresowany zakupem to przyjedzie, zobaczy i wtedy będziemy dyskutować o cenie. Wystawienie takiej a nie innej w ogłoszeniu skutecznie odstrasza różnej maści ludków, co to kozę chcą zostawić w rozliczeniu i jeszcze pół świniaka.

Myślę że taka cena odstrasza nawet kogoś kto jest w stanie zapłacić normalne pieniądze za normalny sprzęt. Daj tą co Cię interesuje + 500 na negocjacje - tych kilku handlarzy kozami zdzierżysz, biorąc pod uwagę możliwość trafienia prawdziwego kupca, której prawdopodobieństwo teraz dąży do zera :)

Myślę że taka cena odstrasza nawet kogoś kto jest w stanie zapłacić normalne pieniądze za normalny sprzęt. Daj tą co Cię interesuje + 500 na negocjacje - tych kilku handlarzy kozami zdzierżysz, biorąc pod uwagę możliwość trafienia prawdziwego kupca, której prawdopodobieństwo teraz dąży do zera :)

Zgadzam się - odstraszysz nawet tych poważnie zainteresowanych. Stwierdzą - wariat - nie gadam. I mało zdjęć.

Boa    0

BTW, dlaczego Firestarter :?: 8-) :twisted:

BTW, dlaczego Firestarter :?: 8-) :twisted:

Bo jak go Suli przyjechał kupić, to się zajął ogniem :lol:

A moim skromnym zdaniem to bardzo ciekawa, z marketingowego punktu widzenia, zagrywka (stwierdzam po przeczytani całego opisu na allegro:) i dodam jeszcze, że według mnie masz talent do handlu :D

Jest pewna szansa, że znajdzie się ktoś kierujący się zasadą "najdroższy, czyli najlepszy" i takiego właśnie motocykla będzie szukał ;)

powodzenia ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.