sulek 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 Jak na aledrogo http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=2396105300 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 Why? przeca dopiero go ostatnio skonczyles... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sulek 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 Why not? :) Ciśnienia na sprzedaż nie ma. Jak pójdzie - to będzie coś innego. Jak nie pójdzie - też będę szczęśliwy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 za 15 kawalkow raczej napewno nie pojdzie... :ugeek: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sulek 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 Jak pisałem - ciśnienia nie mam. Na 15 kawałków też nie liczę. Raczej odstraszać to ma gimbusy różnej maści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 Sulek. Z całym szacunkiem, skoro Cie nie ciśnie to po co? I ta cena z kosmosu. Sorki ale nie kumam . aaa nie juz chyba wiem. skoro 600set za pietnascie jest to 900 za 9500 to okazja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sulek 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 Dla hecy :) Cena nawet dalej niż z kosmosu. Ale jeżeli ktoś faktycznie będzie zainteresowany zakupem to przyjedzie, zobaczy i wtedy będziemy dyskutować o cenie. Wystawienie takiej a nie innej w ogłoszeniu skutecznie odstrasza różnej maści ludków, co to kozę chcą zostawić w rozliczeniu i jeszcze pół świniaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 Myślę że taka cena odstrasza nawet kogoś kto jest w stanie zapłacić normalne pieniądze za normalny sprzęt. Daj tą co Cię interesuje + 500 na negocjacje - tych kilku handlarzy kozami zdzierżysz, biorąc pod uwagę możliwość trafienia prawdziwego kupca, której prawdopodobieństwo teraz dąży do zera :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 Myślę że taka cena odstrasza nawet kogoś kto jest w stanie zapłacić normalne pieniądze za normalny sprzęt. Daj tą co Cię interesuje + 500 na negocjacje - tych kilku handlarzy kozami zdzierżysz, biorąc pod uwagę możliwość trafienia prawdziwego kupca, której prawdopodobieństwo teraz dąży do zera :) Zgadzam się - odstraszysz nawet tych poważnie zainteresowanych. Stwierdzą - wariat - nie gadam. I mało zdjęć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 Eee nie widać napisu ryżoma na kierownicy, nie biore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Czerwiec 12, 2012 kurde szukac niedlugo bede czegos dla młodej jak juz urodzi... Suli moze sie zgłosze 8-) ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 BTW, dlaczego Firestarter :?: 8-) :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 BTW, dlaczego Firestarter :?: 8-) :twisted: Ma w standardzie opcję samozapłonu ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 BTW, dlaczego Firestarter :?: 8-) :twisted: Bo jak go Suli przyjechał kupić, to się zajął ogniem :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 Albo taki ogień z rur idzie, że motocykl zapala się jak ten GhostRidera XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barry 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 A moim skromnym zdaniem to bardzo ciekawa, z marketingowego punktu widzenia, zagrywka (stwierdzam po przeczytani całego opisu na allegro:) i dodam jeszcze, że według mnie masz talent do handlu :D Jest pewna szansa, że znajdzie się ktoś kierujący się zasadą "najdroższy, czyli najlepszy" i takiego właśnie motocykla będzie szukał ;) powodzenia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach