JMB 0 Napisano Czerwiec 6, 2012 Mam zamiar zakupić swój pierwszy motocykl i postanowiłem, że będzie to Ducati. Jako, że nie znam się na szacowaniu stanu motocykli poszukuję pomocnej dłoni i oczu, które pomogą mi oszacować stan motocykla, który znajduje się w Rzeszowie... Pomóżcie zatem dobrzy ludzie. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Czerwiec 6, 2012 Zapraszamy do odwiedzin Powitalni, A później śmigaj po forum i pytaj a na pewno otrzymasz odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Czerwiec 6, 2012 Cześć Poznaniak ! Zacznij od TEGO, potem uderz TU bo może "Twoja" maszyna już była omawiana. Wysil się, poszukaj i jeśli nie było załóż wątek. A wtedy możliwe, że Bracia z Resovia Squad obadają na miejscu "co to za ptica". I nie nerwowo, a spokojnie i systematycznie postępując kupisz porządny sprzęt. ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JMB 0 Napisano Czerwiec 6, 2012 Witajcie bardzo dziękuję Wam za radę. Zgodnie z Waszą sugestią zjawiłem się w Powitalni. Jest to pierwsze forum z którego korzystam, więc wszelkie Wasze uwagi są dla mnie cenne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach