Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
mrowka

Monster 1000 z 2003 roku prośba o ocenę

Polecane posty

Zbiornik Malowany (brak napisów) nic więcej nie zauważyłem, zadzwoń i dowiedz się dlaczego zbiornik był malowany bo ogolnie to chyba nie wygląda źle, ale to już trzeba zrobić oględziny jak przy każdym moto

Gdzieś już widziałem ogłoszenia z tymi "drzwiami od szopy"... :roll:

Jeśli dobrze kojarzę to wewnątrz pokaźna ilość motocykli na sprzedaż.

Musiałbyś poszperać po forum...

Ten Monster też już się przewija na Allegro od jakiegoś (dłuższego) czasu. :roll:

Może to nic nie znaczy, a może ...

@bialy114 może przy tym widziałeś:

http://janosik.otomoto.pl/ducati-900-ss ... 25287.html

ogólnie sporo ma motocykli na sprzedaż. Multistrada też się tam pojawiła.

Bardzo możliwe - może się mylę, ale ten SS stał już jak szukałem Monstera dla siebie. :shock:

Ale coś jeszcze kojarzę z forum, że ktoś tam coś oglądał i ... chyba nawet kupił. Zadowolony był bodajże.

Jak znajdę chwilę na "archeologię" to zapodam. ;)

@bialy114 Ty to masz łeb do zapamiętywania, może jeszcze własne narodziny pamiętasz? :roll: :mrgreen:

Ale coś jeszcze kojarzę z forum, że ktoś tam coś oglądał i ... chyba nawet kupił. Zadowolony był bodajże.

A mje się zdaję, że ktoś był troszki zawiedziony po oględzinach, alę mogę się mylić ;)

edit: znalazłem tylko tyle

viewtopic.php?f=102&t=7073&hilit=ss+janosik+zag%C3%B3r%C3%B3w

aaale ktoś był oglądać tamatego ss-a hmm :roll:

Zgadza się.

Sceptycznie podchodziliśmy do Bond Motors w Lesznie.

Ale okazało się, że 2wheels i cinek potwierdzili dobre opinie.

A Leszno to nie to samo, co Zagórów. :mrgreen:

@bialy114 Ty to masz łeb do zapamiętywania, może jeszcze własne narodziny pamiętasz? :roll: :mrgreen:

Na pamięć, póki co, nie narzekam. :twisted:

Może "te roczniki" tak mają ? ;) 8-)

byłem u tego człowieka od "drzwi od szopy" :roll:

w środku faktycznie, tak jak pisze biały- dużo sprzętu, w tym chyba 3 dukaty były i jak widać nadal są. Osobiście wtedy nie miałem o moto bladego pojęcia (nie to, że teraz jest już inaczej) ale to co mnie odstraszyło to zupełny brak jakichkolwiek dokumentów i wiedzy odnośnie serwisu. Koleś miły ale nie posiada żadnych informacji o moto. Skupuje je po prostu w komisach we Włoszech i ściąga do kraju.

Motongi stoją u niego dłuuuuugo i chyba w tym czasie raczej ich kondycja się nie poprawia.

Ten SS był już u niego jak ja szukałem moto w maju zeszłego roku i z tego co pamiętam stał u niego już od jakiegoś czasu, a Monster pojawił się chyba miesiąc później.

Widomo, najlepiej podjechać z kimś obeznanym (w Poznaniu, który nie jest daleko takich nie brakuje) i obejrzeć.

Kto wie może to taki "nieoszlifowany diament" ;)

Może tak być (z tym diamentem bez szlifu) więc można zlecić Poznaniakom wizytację co nie? ;)

MISJA: Podjąć akcję z forum. Jechać, ocenić i zweryfikować sprzedawcę.

GRUPA OPERACYJNA: DesmoPoznań i jej przedstawiciele.

CZAS DZIAŁANIA: ASAP

GRUPA OPERACYJNA: DesmoPoznań i jej przedstawiciele.

Fajnie się mówi, ale nasza "Grupa Operacyjna" opiera się w większości przypadków na Mistrzu Macieju. :lol:

A z tego co wiem Maciej ma tyle Dukatów na serwisie, że sam nie ma czasu na przepalenie swojej Multi nie mówiąc już o wycieczkach rozpoznawczo-zapoznawczych.

(Mówię tu o wizycie SPECJALISTY, bo jechać i popatrzeć jak szpak w pi*** to mogę i ja - tylko co z tego ?)

Także:

Delta, Uniform, Papa, Alfa.

OVER.

;) :lol:

ale myślę, że gdyby kolega zlecił Maciejowi odpłatnie taką misję, to może by się dało zrobić.

ale to tylko wtedy, gdy jesteś już mocno zdecydowany i chcesz potem ew. sam tak jechać.

powodzenia w poszukiwaniu ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.