1098 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 Witam Moze ktos mi pomoze bo albo mi wykrecili albo sie wykrecila sama. Potrzebuje jedna srubke do mocowania bocznego plastiku od ducati 1098 Sruba przychodzi w miejsce ( siedzac na motocyklu ) dotyka sie ja lewym kolanem. Nie chce tych zamiennikow z allegro itp potrzebuje oryginalna. Moze ktos z was taka posiada. Bardzo prosze o pomoc Oczywiscie pisalem po serwisach itp sprawach owszem maja czarne ... ja potrzebuje w chromie ....PLEASE :) Macie na zbyciu? place jak za zboze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 Pisz lub dzwoń do Darka - może ma coś w skarbach. motomaniax.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 Mówi się "płace jak za prezydenta" Ja polecam www.carbon-trader.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1098 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 Misiek juz pisalem do maniaxow nie maja na stanie lkrencik co to za stronka ? jakas sprawdzona ? bo tam widze ze cos by mieli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 chcesz oryginała to zamów w ASO. Jak dobrze pójdzie to za kilka tyg będziesz miał ... Ja czekałem ok 3tyg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1098 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 dalbys rade zamwic i dla mnie ? Przelalbym ci wczesniej kase zeby nie bylo :) W pl nie maja jak maja to czarne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Czerwiec 11, 2012 dalbys rade zamwic i dla mnie ? Przelalbym ci wczesniej kase zeby nie bylo :)W pl nie maja jak maja to czarne. Niestety nie mogę teraz pomóc bo nie ma mnie obecnie w kraju.... Zadzwoń do któregoś z dealerów i porostu zamów ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 ja zamawiałem szybkozapinki z UL - po 3 dniach były u mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1098 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 fajna sprawa ale nie usmiecha mi sie wymieniac wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 uwierz mi że szybkozapinki bedziesz sobie chwalił przy pierwszej wymianie oleju - 30s i motocykl goły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Czerwiec 12, 2012 Jeśli 748/996 mają takie same (foto) tj dł. trzpienia 17mm , główka 12 mm to jedną ci podeślę . Sprawdz i jak co daj namiar na PW. Swoją drogą szybkozłączki są nieocenione , rozbierasz osłony bez narzędzi . W pszyszłości polecam :thumbup: . Kupiłem tu http://www.ebay.pl/itm/GENUINE-Dzus-fai ... 035wt_1270 , są czarne , alu oraz złote , na sztuki i w kompletach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1098 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 Wiem ze szybkozlaczki sa wygodniejsze, moze sie kiedys na nie zdecyduje, poki co moja wyglada tak i takiej szukam. Dzieki za dobre serce niestety nie bedzie pasowala. Moja wyglada tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 A w mastermoto pytałeś? znajdź part number tej śrubki i wyślij maila z zapytaniem: [email protected] http://picasaweb.google.com/104802867173825336337 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1098 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 mail poszedl zobaczymy co wystukkaja :) Dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 Wiem, ze diabel tkwi w szczegolach, ale.............od spodu masz 3 takie same sruby wiec sobie przeloz, a na dole daj inna lub czarna. I tak nie widac. No chyba, ze tylko te na bokach byly w takim kolorze a reszta czarne :roll: Ps. jak bede w serwisie jakims to moge sie zapytac czy taka maja i ci podesle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1098 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 nie pomyslalem nawet ze sa takie same na dole i tak wlasnie zrobie :) Jak bedziesz zapytaj i daj znac od razu z podkladka. Dzieki wielkie xxtreme :) Najprawdopodobniej zostala mi wykrecona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach