Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
KGr

s2r 1k

Polecane posty

S: „ Zapomnialem... ja mam cztery motocykle i dwa samochody, myslisz ze o wszystkim pamietam? Zreszta Roman (wlasciciel warszatu) tez o tym wiedzial bo rozmawialismy o tym dzien przed Twoim przyjazdem”

Cwaniactwo i kolesiostwo na każdym kroku. Rzygać mi się chcę jak słyszę takie historie. To już druga historia w której przeplata się Toxic Moto o jakiej słyszalem. Pozdro z Wrocławia

No to chłopie musisz się wyrzygac i ochłonąć, a następnym razem nim coś napiszesz zastanów się ze dwa razy.

Tego dnia byłem przypadkowym świadkiem całego zajścia. Jak czytam niektóre wpisy, w tym wątku, to nie wiem czy się śmiać , czy płakać, oraz zastanawiam się, czy cenzura to taka zła sprawa!

Na marginesie, tego dnia byłem tam pierwszy raz.

Tego dnia, poznałem właściciela i cała załogę

Uważam, ze jedynym pokrzywdzonym jest Toxic

Pozdra

Dominik, Opis przedstawionych przeze mnie wydarzen to same fakty.. bez moich przezyc wewnetrznych.. Powyzszy cytat to slowa sprzedajacego.. Roman w rozmowie telefonicznej zaprzeczyl jako ze wiedzial przed sprzedaza o peknietym bloku.. i tyle. Dalej nie chce mi sie wnikac.. niech sobie panowie wyjasnia to miedzy soba..

Nic co napisalem nie mija sie z prawda wiec o jakies cenzurze mowisz? I dlaczego jedynym poszkodowanym jest rzekomo Toxic? A ja to co przepraszam.. zasluzylem sobie czyms?

S: „ Zapomnialem... ja mam cztery motocykle i dwa samochody, myslisz ze o wszystkim pamietam? Zreszta Roman (wlasciciel warszatu) tez o tym wiedzial bo rozmawialismy o tym dzien przed Twoim przyjazdem”

Cwaniactwo i kolesiostwo na każdym kroku. Rzygać mi się chcę jak słyszę takie historie. To już druga historia w której przeplata się Toxic Moto o jakiej słyszalem. Pozdro z Wrocławia

No to chłopie musisz się wyrzygac i ochłonąć, a następnym razem nim coś napiszesz zastanów się ze dwa razy.

Tego dnia byłem przypadkowym świadkiem całego zajścia. Jak czytam niektóre wpisy, w tym wątku, to nie wiem czy się śmiać , czy płakać, oraz zastanawiam się, czy cenzura to taka zła sprawa!

Pozdra

Dominik, Opis przedstawionych przeze mnie wydarzen to same fakty.. bez moich przezyc wewnetrznych.. Powyzszy cytat to slowa sprzedajacego.. Roman w rozmowie telefonicznej zaprzeczyl jako ze wiedzial przed sprzedaza o peknietym bloku.. i tyle. Dalej nie chce mi sie wnikac.. niech sobie panowie wyjasnia to miedzy soba..

Nic co napisalem nie mija sie z prawda wiec o jakies cenzurze mowisz? I dlaczego jedynym poszkodowanym jest rzekomo Toxic? A ja to co przepraszam.. zasluzylem sobie czyms?

To co napisałem nie tyczy się Ciebie.

Pisząc ze jedynym pokrzywdzonym jest Toxcik, mówię o efektach tego wątku, a nie o sytuacji związanej z zakupem motocykla.

Efektem tego watku powinno byc to zeby jak najwiecej osob przeczytalo o super sprzedawcy monstera s2r 1000 z Wroclawia. To czy pokrzywdzonym jest Toxic czy nie jest kwestia drugorzedna.. Jego pokrzywdzenie nie wynika z faktu istnienia tego watku tylko z sytuacji ktora miala miejsce w jego serwisie.. wiec dalej nie rozumiem nawiązań do cenzury..

Pozdra

Byłeś świadkiem zajscia i co bo nie widzę żebyś napisał że było inaczej niż pisze kamash. Więc jeśli było jak napisane no to jak najbardziej jest cwaniactwo i kolesiostwo. To jest forum kolego bardzo przydatne narzędzie do nauki uczciwych zachowań. Pokój

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.