kamash 0 Napisano Lipiec 22, 2012 S: „ Zapomnialem... ja mam cztery motocykle i dwa samochody, myslisz ze o wszystkim pamietam? Zreszta Roman (wlasciciel warszatu) tez o tym wiedzial bo rozmawialismy o tym dzien przed Twoim przyjazdem” Cwaniactwo i kolesiostwo na każdym kroku. Rzygać mi się chcę jak słyszę takie historie. To już druga historia w której przeplata się Toxic Moto o jakiej słyszalem. Pozdro z Wrocławia No to chłopie musisz się wyrzygac i ochłonąć, a następnym razem nim coś napiszesz zastanów się ze dwa razy. Tego dnia byłem przypadkowym świadkiem całego zajścia. Jak czytam niektóre wpisy, w tym wątku, to nie wiem czy się śmiać , czy płakać, oraz zastanawiam się, czy cenzura to taka zła sprawa! Na marginesie, tego dnia byłem tam pierwszy raz. Tego dnia, poznałem właściciela i cała załogę Uważam, ze jedynym pokrzywdzonym jest Toxic Pozdra Dominik, Opis przedstawionych przeze mnie wydarzen to same fakty.. bez moich przezyc wewnetrznych.. Powyzszy cytat to slowa sprzedajacego.. Roman w rozmowie telefonicznej zaprzeczyl jako ze wiedzial przed sprzedaza o peknietym bloku.. i tyle. Dalej nie chce mi sie wnikac.. niech sobie panowie wyjasnia to miedzy soba.. Nic co napisalem nie mija sie z prawda wiec o jakies cenzurze mowisz? I dlaczego jedynym poszkodowanym jest rzekomo Toxic? A ja to co przepraszam.. zasluzylem sobie czyms? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dominik 0 Napisano Lipiec 22, 2012 S: „ Zapomnialem... ja mam cztery motocykle i dwa samochody, myslisz ze o wszystkim pamietam? Zreszta Roman (wlasciciel warszatu) tez o tym wiedzial bo rozmawialismy o tym dzien przed Twoim przyjazdem” Cwaniactwo i kolesiostwo na każdym kroku. Rzygać mi się chcę jak słyszę takie historie. To już druga historia w której przeplata się Toxic Moto o jakiej słyszalem. Pozdro z Wrocławia No to chłopie musisz się wyrzygac i ochłonąć, a następnym razem nim coś napiszesz zastanów się ze dwa razy. Tego dnia byłem przypadkowym świadkiem całego zajścia. Jak czytam niektóre wpisy, w tym wątku, to nie wiem czy się śmiać , czy płakać, oraz zastanawiam się, czy cenzura to taka zła sprawa! Na marginesie, tego dnia byłem tam pierwszy raz. Tego dnia, poznałem właściciela i cała załogę Uważam, ze jedynym pokrzywdzonym jest Toxic Pozdra Dominik, Opis przedstawionych przeze mnie wydarzen to same fakty.. bez moich przezyc wewnetrznych.. Powyzszy cytat to slowa sprzedajacego.. Roman w rozmowie telefonicznej zaprzeczyl jako ze wiedzial przed sprzedaza o peknietym bloku.. i tyle. Dalej nie chce mi sie wnikac.. niech sobie panowie wyjasnia to miedzy soba.. Nic co napisalem nie mija sie z prawda wiec o jakies cenzurze mowisz? I dlaczego jedynym poszkodowanym jest rzekomo Toxic? A ja to co przepraszam.. zasluzylem sobie czyms? To co napisałem nie tyczy się Ciebie. Pisząc ze jedynym pokrzywdzonym jest Toxcik, mówię o efektach tego wątku, a nie o sytuacji związanej z zakupem motocykla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamash 0 Napisano Lipiec 22, 2012 Efektem tego watku powinno byc to zeby jak najwiecej osob przeczytalo o super sprzedawcy monstera s2r 1000 z Wroclawia. To czy pokrzywdzonym jest Toxic czy nie jest kwestia drugorzedna.. Jego pokrzywdzenie nie wynika z faktu istnienia tego watku tylko z sytuacji ktora miala miejsce w jego serwisie.. wiec dalej nie rozumiem nawiązań do cenzury.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kombajnista 0 Napisano Lipiec 22, 2012 S: „ Zapomnialem... ja mam cztery motocykle i dwa samochody, myslisz ze o wszystkim pamietam? Zreszta Roman (wlasciciel warszatu) tez o tym wiedzial bo rozmawialismy o tym dzien przed Twoim przyjazdem” Cwaniactwo i kolesiostwo na każdym kroku. Rzygać mi się chcę jak słyszę takie historie. To już druga historia w której przeplata się Toxic Moto o jakiej słyszalem. Pozdro z Wrocławia No to chłopie musisz się wyrzygac i ochłonąć, a następnym razem nim coś napiszesz zastanów się ze dwa razy. Tego dnia byłem przypadkowym świadkiem całego zajścia. Jak czytam niektóre wpisy, w tym wątku, to nie wiem czy się śmiać , czy płakać, oraz zastanawiam się, czy cenzura to taka zła sprawa! Na marginesie, tego dnia byłem tam pierwszy raz. Tego dnia, poznałem właściciela i cała załogę Uważam, ze jedynym pokrzywdzonym jest Toxic Pozdra Byłeś świadkiem zajscia i co bo nie widzę żebyś napisał że było inaczej niż pisze kamash. Więc jeśli było jak napisane no to jak najbardziej jest cwaniactwo i kolesiostwo. To jest forum kolego bardzo przydatne narzędzie do nauki uczciwych zachowań. Pokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach