Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Kriss85

cewka s4

Polecane posty

Prawdopodobnie padla mi cewka, z tego co wyczytałem podobno podchodzą cewki z japońców, jest ktos obeznany w temacie ?? do s4r pasuje z r6 2004 roku, tak przynajmniej wyczytalem na desmosilesi, jak jest z s4?? są to te same cewki ?

Zobacz numer oryginału (fajko cewka 2 pin):

(to co jest na naklejce na fajko cewce).

Mam dostęp do części z Kawasaki więc mogę sprawdzić od jakiego modelu pasuje lub czy ewentualnie mam taką używaną - sprawną.

juz załatwione, z hondy 1000rr 2006 r cewka pasuje tylko jest trochę za długa, akurat miałem taki dostęp do niej :) ale dukat śmiga na niej aż milo, także mam potwierdzenie ze to cewka, zamówiłem już z kawy własnie, zobaczymy jak przyjdzie, podobno pasuje idealnie :)

Kostka jest ta sama ale fajko-cewki są różnych długości:

Honda, Suzuki, Kawasaki, Yamaha mają tego typu rozwiązanie przede wszystkim sportowe motocykle.

Tak więc można coś od nich dobrać - po to właśnie jest potrzebny numer.

http://www.larsson.pl/index.php?c=odk&n ... ewko-fajki

juz załatwione, z hondy 1000rr 2006 r cewka pasuje tylko jest trochę za długa, akurat miałem taki dostęp do niej :) ale dukat śmiga na niej aż milo, także mam potwierdzenie ze to cewka, zamówiłem już z kawy własnie, zobaczymy jak przyjdzie, podobno pasuje idealnie :)

Cześć Kriss85,jestem, podeślij tego linka proszę. Powiedz mi czy pasuje idealnie, czy trzeba robić jakieś przeróbki? Jak się jeździ?Pozdrawiam

Edytowano przez Łukasz N

http://allegro.pl/cewka-zaplonowa-kawasaki-z-750-z750-2010-rok-i3489239571.html

kupiłem dokładnie od tego gościa, cewka jest identyczna wiec nic nie trzeba przerabiać,

W sumie na allegro jest ich pełno i nawet po 40 zl ale decyzja już należy do ciebie pzdr :)

podziękował, zaraz zajrzę w link. Wielkie dzięki Kriss85:).

podziękował, zaraz zajrzę w link. Wielkie dzięki Kriss85:).

ale chyba za mało dokładnie się wyraziłem, u mnie dupnięta jest cewkofajka....na całej długości jest pęknięcie plastikowej osłonki nad która jest gumka a nad nią cewka...także ja potrzebuję całej cewkofajki...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.