Kriss85 0 Napisano Czerwiec 14, 2012 Prawdopodobnie padla mi cewka, z tego co wyczytałem podobno podchodzą cewki z japońców, jest ktos obeznany w temacie ?? do s4r pasuje z r6 2004 roku, tak przynajmniej wyczytalem na desmosilesi, jak jest z s4?? są to te same cewki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Czerwiec 14, 2012 pasują tez z kawy z750, czy ktoś może mi to potwierdzić ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Czerwiec 15, 2012 Zobacz numer oryginału (fajko cewka 2 pin): (to co jest na naklejce na fajko cewce). Mam dostęp do części z Kawasaki więc mogę sprawdzić od jakiego modelu pasuje lub czy ewentualnie mam taką używaną - sprawną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Czerwiec 15, 2012 juz załatwione, z hondy 1000rr 2006 r cewka pasuje tylko jest trochę za długa, akurat miałem taki dostęp do niej :) ale dukat śmiga na niej aż milo, także mam potwierdzenie ze to cewka, zamówiłem już z kawy własnie, zobaczymy jak przyjdzie, podobno pasuje idealnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Czerwiec 15, 2012 Kostka jest ta sama ale fajko-cewki są różnych długości: Honda, Suzuki, Kawasaki, Yamaha mają tego typu rozwiązanie przede wszystkim sportowe motocykle. Tak więc można coś od nich dobrać - po to właśnie jest potrzebny numer. http://www.larsson.pl/index.php?c=odk&n ... ewko-fajki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz N 0 Napisano Wrzesień 19, 2013 (edytowany) juz załatwione, z hondy 1000rr 2006 r cewka pasuje tylko jest trochę za długa, akurat miałem taki dostęp do niej :) ale dukat śmiga na niej aż milo, także mam potwierdzenie ze to cewka, zamówiłem już z kawy własnie, zobaczymy jak przyjdzie, podobno pasuje idealnie :) Cześć Kriss85,jestem, podeślij tego linka proszę. Powiedz mi czy pasuje idealnie, czy trzeba robić jakieś przeróbki? Jak się jeździ?Pozdrawiam Edytowano Wrzesień 19, 2013 przez Łukasz N Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Wrzesień 19, 2013 http://allegro.pl/cewka-zaplonowa-kawasaki-z-750-z750-2010-rok-i3489239571.html kupiłem dokładnie od tego gościa, cewka jest identyczna wiec nic nie trzeba przerabiać, W sumie na allegro jest ich pełno i nawet po 40 zl ale decyzja już należy do ciebie pzdr :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz N 0 Napisano Wrzesień 19, 2013 http://allegro.pl/cewka-zaplonowa-kawasaki-z-750-z750-2010-rok-i3489239571.html kupiłem dokładnie od tego gościa, cewka jest identyczna wiec nic nie trzeba przerabiać, W sumie na allegro jest ich pełno i nawet po 40 zl ale decyzja już należy do ciebie pzdr :) podziękował, zaraz zajrzę w link. Wielkie dzięki Kriss85:). podziękował, zaraz zajrzę w link. Wielkie dzięki Kriss85:). ale chyba za mało dokładnie się wyraziłem, u mnie dupnięta jest cewkofajka....na całej długości jest pęknięcie plastikowej osłonki nad która jest gumka a nad nią cewka...także ja potrzebuję całej cewkofajki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Wrzesień 19, 2013 tak to jest cala cewkofajka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach