Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Jarek72

Jarek też wyda troszkę pieniążków i chce kupić.....

Polecane posty

:think: chcę zrobić troszkę optycznego tuningu, tak więc do 3x9: ciemna szyba, białe migacze przód i tył ( pomarańczowe żarówki :D , tak dla jasności ), białe tylnie światło z czerwoną żarówką....no już wiemy :D , karbon pełna ( zamknięta ) osłona sprzęgła, karbon osłona rury ( heat shield ), wahacz z rocznika 2006, oryginalne clip on'y, dekle na zbiorniczki płynów w kolorze czarnym.

.....do RS'a chętnie kupię jeszcze: karbonową osłonę przedniej zębatki, karbonową osłonę łańcucha, kierownicę clip on ( podwyższoną z deczko ), i chce się pozbyć tej tylniej płetwy, tak więc tail chop set by się przydał..... wstępnie to tyle, wiem , że można to wszystko zamówić na ebay, lub zrobić samemu ( tail chop ) niemniej jednak być może ktoś chce spieniężyć to czy owo za w miarę rozsądne pieniądze.......pozdrawiam :wave:

Cześć.

Mam oryginalnego prawego idealnego clipona - chętnie odsprzedam za 200zł z przesyłką.

?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.