Jarek72 0 Napisano Czerwiec 15, 2012 :think: chcę zrobić troszkę optycznego tuningu, tak więc do 3x9: ciemna szyba, białe migacze przód i tył ( pomarańczowe żarówki :D , tak dla jasności ), białe tylnie światło z czerwoną żarówką....no już wiemy :D , karbon pełna ( zamknięta ) osłona sprzęgła, karbon osłona rury ( heat shield ), wahacz z rocznika 2006, oryginalne clip on'y, dekle na zbiorniczki płynów w kolorze czarnym. .....do RS'a chętnie kupię jeszcze: karbonową osłonę przedniej zębatki, karbonową osłonę łańcucha, kierownicę clip on ( podwyższoną z deczko ), i chce się pozbyć tej tylniej płetwy, tak więc tail chop set by się przydał..... wstępnie to tyle, wiem , że można to wszystko zamówić na ebay, lub zrobić samemu ( tail chop ) niemniej jednak być może ktoś chce spieniężyć to czy owo za w miarę rozsądne pieniądze.......pozdrawiam :wave: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Czerwiec 15, 2012 Cześć. Mam oryginalnego prawego idealnego clipona - chętnie odsprzedam za 200zł z przesyłką. ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach