Gorzko 10 Napisano Czerwiec 18, 2012 Mam na sprzedaż nowe spodnie Revit Mistral Black, są to spodnie tekstylne z membraną, z pełnym pakietem ochraniaczy z certyfikatem CE. Opis spodni http://www.webbikeworld.com/r2/rev-it/mistral-pants/ Spodnie na wzrost 180-185 cm, rozmiar z metki 54, kupione w Polsce, nowe nigdy nie używane. Cena: 500zł + wysyłka Kontakt: [email protected] lub 501 368 841 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Lipiec 2, 2012 500zł już z wysyłką lub odbiór osobisty, świetne spodnie na podróże i nie tylko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Lipiec 9, 2012 Ostatecznie 450zł + wysyłka, jest to cena super, jak ktoś potrzebuje świetnych spodni to warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vip3r 0 Napisano Lipiec 9, 2012 chętnie umówię się przymierzyć gdzieś w W-wie - bedę dzwonić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Lipiec 23, 2012 Spodnie nadal aktualne bo kolega jest za wysoki :) Optymalny wzrost to 175-185. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vip3r 0 Napisano Lipiec 23, 2012 potwierdzam - za wysoki jestem ;) a spodnie polecam - pozatym że nogawki na mnie za krótkie to naprawdę są bardzo ale to bardzo fajne! bardzo wygodne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Sierpień 10, 2012 Zapraszam naprawdę warto :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Sierpień 17, 2012 Nadal aktualne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Październik 23, 2012 Cena do rosądnej negocjacji, spodnie są super polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Październik 23, 2012 A propos firmy Rev'it, kolega Marcin z Tych, Ducatista i importer Rev'it na PL Właśnie mają wyprzedaż kurtek i spodni, szczerze powiem że Gorzko ma racje, jakość doskonała, a ceny śmieszne! Mój kumpel z podwórka kupił ostatnio. http://www.amm-motofashion.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Listopad 14, 2012 No właśnie opinie znacie zapraszam do zakupów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Listopad 26, 2012 Taniej już się nie da 400zł + wysyłka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Styczeń 4, 2013 400zł wysyłka gratis lub odbiór osobisty (okolice wawy) lub mokotów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach