krl 0 Napisano Czerwiec 19, 2012 Jeżeli ktoś byłby w trakcie poszukiwań dwóch kół ale bez silnika to jest do sprzedania KTM Myroon stan bdb rozmiar ramy 17' reszta jak na fotkach cena w okolicach 8tyś, więcej informacji na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Czerwiec 19, 2012 Twardodupiec ale piękny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Czerwiec 19, 2012 Twardodupiec ale piękny :) Właśnie nabyłem Full-a :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Czerwiec 19, 2012 Twardodupiec ale piękny :) Właśnie nabyłem Full-a :lol: Brat kobity jest roweromaniakiem (mieszka zresztą u was nad morzem) i miałem okazję jeździć jego poprzednim "fullem" - po prostu bajka :) Toto samo jeździło - zsiadać z niego nie chciałem - nawet tą ramę miałem okazję odkupić (bo miał ją na sprzedaż) ale musiałbym cały osprzęt dokupić a sama rama kosztowała więcej niż cały mój obecny rower :) Więc gratuluję i tak "zdrowo" zazdroszczę :) Fun będziesz miał straszny... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Czerwiec 19, 2012 Twardodupiec ale piękny :) Właśnie nabyłem Full-a :lol: KTM caliber ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Czerwiec 19, 2012 Twardodupiec ale piękny :) Właśnie nabyłem Full-a :lol: KTM caliber ? KTM Taser :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Czerwiec 19, 2012 Gratulacje! Full to zawsze full - nawet taki mały :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Czerwiec 19, 2012 Gratulacje! Full to zawsze full - nawet taki mały :) Małe jest piękne i wszędzie się mieści :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Czerwiec 19, 2012 Gratulacje! Full to zawsze full - nawet taki mały :) Małe jest piękne i wszędzie się mieści :lol: +1 :) Co ja gadam... +10 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 20, 2012 Ja mam santa cruz v10 i fox 40 :twisted: Musialem sie pochwalic :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Ja mam santa cruz v10 i fox 40 :twisted: Musialem sie pochwalic :twisted: To dawaj do Kamieńska 14 albo 15 lipca - potestujemy :twisted: albo na Bartycką lub Siekierki :twisted: Żeby nie było off topu - KRL co tam za amorek siedzi w tym sztywnym KTMie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacaszef 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Żeby nie było off topu - KRL co tam za amorek siedzi w tym sztywnym KTMie ? SID ?? Sprzęt kosmiczny ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Ja mam santa cruz v10 i fox 40 :twisted: Musialem sie pochwalic :twisted: To dawaj do Kamieńska 14 albo 15 lipca - potestujemy :twisted: albo na Bartycką lub Siekierki :twisted: Żeby nie było off topu - KRL co tam za amorek siedzi w tym sztywnym KTMie ? Aktualnie jest założony Rock Shox SID Race ewentualnie jak ktoś by bardzo chciał mogę go zamienić na DT Swiss - XRC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 <font color='red'>[desmo]</font> jak mój brat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 20, 2012 W kamiensku bylem niedawno .W szczyrku tez oraz w Wisle przy okazji.Niestety rower teraz lezy i czeka na wylecznie kolana.Narazie lekarz przepisal jakies bioprady czy ine ustrojstwa ( beda mnie podlaczac pod akumulator) moze wydobrzeje.A tak poza tym to nie widze tego dobrze.Niby uraz z przeszlosci ktory wogole nieprzeszkadzal.Teraz gdy zaczolem mniej jezdzic ze wzgledu na prowadzenei firmy miesnie podtrzymujace kolano zaczely sie oslabiac .I pojawia sie ból. :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach