Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
asqrex

kask Bell m-5x Luca Scassa

Polecane posty

Kolo z Wadowic, niby wielką miał wyprzedaż BELLa, kiedyś podjechałem, pracownicy obiecali że będzie ze 30% rabatu na kask bo się wyprzędają, ponieważ eurorider - Ducati Bielsko dmuchnęło im status importera BELL na PL. Podjechał po 5 min "szef" i okazało się, że jednak chce więcej zarobić, czyli jednak nie ma obniżki, bo na stronie eurorider kask był i tak droższy o 100zł. Koleś ma dziwne podejście do prowadzenia działalności, a sam fakt odebrania mu przedstawicielstwa BELL o czymś świadczy... eurorider próbowali się dogadać, żeby wspólnie działać dystrybucją BELL, ale on albo wyznaje mądrość wyrażoną słowami "wszystko albo nic", no więc NIC... Środowisko Wadowickich i okolicznych motocyklistów, nie trawi tego gościa, a sklep utrzymuje chyba z wysyłek i kurtek racer, bo nie znam nikogo, kto u niego coś kupił, więc to też o czymś świadczy...

Polecam za to kontakt z chłopakami w Bielsku, myślę że zadziałają z ceną...

Nie kapuje Martini. Czyli nie mozna tego kasku kupic teraz internetowo za 1200zl?

W BB kosztuje 1999zl wiec o co chodzi?

Dajcie znać jak z tymi kaskami mają, bo sam chętnie zamówiłbym taki przed internet.

Zamow i juz, zobaczysz co i jak. Tylko... poczytalem troche nt. tych modeli i rozne opinie slychac. Co nie zmienia faktu, ze design jest niesamowity.

Kurak, jeśli celujesz w S to daj znać. Będę kupował Skę jeśli się nie sprawdzi na moją głowę to po tej samej cenie odstapię, a przy okazji sprawdzę czy to prawda i czy nie kręcą.

Celuję w L bądź XL, bo to dla taty ma być, nie dla mnie. Zresztą ja i tak mam M/L :D W każdym razie daj znać jak będziesz zamawiał czy nie ma tam jakieś wałka :)

Nie kapuje Martini. Czyli nie mozna tego kasku kupic teraz internetowo za 1200zl?

W BB kosztuje 1999zl wiec o co chodzi?

Może można, nie wiem Jaco, ja po prostu z gościem, już nie chcę mieć do czynienia... Uważam że pozer i ściemniacz... a kask? jeśli jest, to ma go z Ducati BB. a cena? no to może jednak nie z DBB go ma?

Generalnie mam kask BELLa, uważam ze na 1200zł jest niezły, ale 1799? i wzwyż to już przesada, bo są lepsze, wygodniejsze, bardziej komfortowe, cichsze niż Bell... Więc nie polecę go tym, którzy szukają chociaż by komfortu (niższy hałas mam na myśli)...

Zakupiłem kask na tej aukcji i dzisiaj doszedł. Strzelałem z rozmiarem bo nie miałem jak podjechać ale trafić trafiłem.

Co do obsługi to nie miałem do czynienia z właścicielem tylko z pracownikiem. Było miło i pomocnie. Na prośbę wysłania dzień później niż to miało się odbyć przystali bez problemu. Kask jest taki jaki miał być i z tymi akcesoriami co miały być. Jedyne za co się dopłaca to przesyłka która w moim przypadku wyniosła 30 zeta.

Wydaje mi się, że ten kask za tą ceną z tymi akcesoriami co ma to dobry wybór więc z czystym sumieniem polecam póki jeszcze cena się utrzymuje.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.