krl 0 Napisano Czerwiec 21, 2012 Jak dla mnie bomba :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DzikiBobr 0 Napisano Czerwiec 21, 2012 Mi przypominają te chińskie z allegro: http://allegro.pl/carbon-gp-wydech-duca ... 13884.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Czerwiec 21, 2012 Chinole staja sie hipsterskie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Czerwiec 21, 2012 Puchy jak puchy, kolektor bardziej przyciąga mój wzrok, chociaż nie wiem czy popadam w zachwyt.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Czerwiec 22, 2012 Jak dla mnie porażka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 A mnie te kolektory bardzo się podobają szczególnie wykonane z tytanu jak nabiorą pieknej błękitnej barwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 A mnie te kolektory bardzo się podobają szczególnie wykonane z tytanu jak nabiorą pieknej błękitnej barwy. Podpisuję się pod tym zdaniem. W tym przypadku nie popadam w zachwyt z powodu linii prowadzenia kolektora, zbyt powyginany.. Gdyby był "z jednego uderzenia", to tak ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Czerwiec 23, 2012 O, to jest "z jednego uderzenia" ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach