gargamel 2 Napisano Czerwiec 25, 2012 Witam. Jak w temacie kupię owiewki torowe do mojego Ducati 996. Ewentualnie stare poniszczone i nikomu już nie przydatne plastiki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 bierz z ricambi laminaty komplet za 599pln Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 bierz z ricambi laminatykomplet za 599pln z zadupkiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 599 kosztuje czacha boki i wanna (od razu pisze ze spasowanie wymaga szesciopaka i ok 2h Zadupek mono kosztował około 279 pln jak kupowałem swoje laminaty. Dobre jest to ze po paciaku możesz od ręki kupić potrzebne elementy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gargamel 2 Napisano Czerwiec 26, 2012 Czyli za komplet trzeba zapłacić 900zł. Do tego jeszcze zbiornik. Koszty rosną powyżej 1000zł. A to za dużo jak na obecny budżet. Liczę, że ktoś zechce sprzedać swoje stare owiewki torowe w nieco niższej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 ciezko bedzie ja zaswoja czachę i zadupek DP zaplaciłem ponad 800 także powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach