Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
mateuss

Monster 620 ie Dark 2004

Polecane posty

Chyba sprzedam ....

Monster 620 i.e. Dark 2004 rok obecnie ok 34 tysiące km przebiegu (nie pamiętam dokładnie ) kupiony przy przebiegu 28900, sprowadzony z Włoch - jeden kluczyk.

6 biegów, dwie tarcze hamulcowe.

Motocykl kupiony od klubowicza w 2010 roku pod koniec września.

Mimo, że większość z Was zna jego historię - postaram się coś skrobnąć.

Serwisowanie: Serwis posprzedażowy w Motomaniax - zawory (docieranie), paski, sprzęgło (oryginał)

Nowy kompletny zestaw napędowy (zima 2011) DID 520 VM (złoty - daje +10 do lansu, zakuty) z zębatkami jt sprocket i sunstar (posiadam rachunki).

Następnie w kwietniu bodajże motocykl został obuty w nowiutkie opony Michelin Pilot Power 2CT.

Przy wymianie zawiasu zmienione zostało łożysko główki ramy.

W środku zeszłego sezonu motocykl dostał nowy akumulator Motobatt.

Akcesoria: crashpady R&G, manetki czarne Rizoma, kierownica clipony z wygiętymi pałkami zrobionymi z połówek kierownicy (od Theodora), lusterka carbon look firmy no name sprezentowane od TomToma,

Oryginalne karbonowe górne wydechy ARROW - homologowane wraz z silencerami

Zawieszenie w pełni regulowane od SS900 (po wymianie oleju) - stąd konieczność zmiany kierownicy z fatbara na clipony.

Wydajniejsza pompa hamulcowa Nissin od Hondy CBR czy tam VFR - poprawiła skuteczność i dozowanie hamulca

Przeszłośc wypadkowa: Motocykl za mojej kadencji przeszedł trzy niegroźne szlify - skończyło się na porysowanym tłumiku, zgiętej kierownicy oraz podszlifowanym lekko crashpadzie i tłumiku prawym (taki zresztą był podczas zakupu), efektem jest też zarysowana i lekko wygięta klamka na kierownicy, ułamany podnóżek pasażera prawy, pęknięty set z prawej strony - jest w pełni używalny

Parę słów o problemach: Motocykl ma wymienione cewki zapłonowe, TPS i komputer ECU,Silnik rozwija pełną moc (Vmax =~ 200 km/h).

Synchronizował Jurjuszi - dzięki temu na rozgrzanym silniku nie ma już zamulenia.

Niemniej jednak jest ono minimalne - wymaga to dokładnego wyregulowania i synchronizacji przepustnicy,

Motocykl jest przed serwisem regulacyjnym (zostało do niego ok 3 tysiące km) - uważam że jeśli ktoś chce nim pojeździć to warto by go przeprowadzić - przed sezonem zmieniłem olej z filtrem na AGIP 10W60

Motocykl był 3 razy na torze w Radomiu - w tym sezonie zrobiłem nim może 400 km i sprzedaję bo pierwsza możliwa przejażdżka w tym sezonie .... może będzie okazja we wrześniu...

Motocykl aktualnie nie ma przeglądu - nie miałem czasu zrobić przed wyjazdem. Zrobię jak tylko wrócę z Paryża. Pierwsze oględziny wraz z przejażdżką możliwe będą za 2 tygodnie po 11 lipca

Cena:dobre pytanie. 11.5 tysiąca ze względu na to, że trzeba przeprowadzić serwis. 11.5 tysiąca złotych.

Kontakt: ze względu na pobyt za granicą - email lub forum. Zdjęcia będą dziś wieczorem

Jak sobie coś przypomnę to dopiszę, zadawajcie pytania.

Uprzedzam was : TomTom i Delta81 :twisted: będą spamować :lol:

Uprzedzam was : TomTom i Delta81 będą spamować

O mnie nie wspomniałeś :lol: :lol: :lol:

Co jest Matt ? Przesiadka na S4 się szykuje ?? ;)

Czy tor Cię wciągnął i będzie jakiś torowy szpej ??

tE tAM Matteussek nam wymięka i na lowelek się przerzucił :wtf: , albo kobieta mu kazała :lol:

Ogólnie to jestem zdruzgotany tym tematem :shock: :x :(

Chyba koniec przygody...

Lepiej mieć jedno hobby, któremu można się w pełni oddać niż dwa i w żadnym się nie rozwijać...

Lepiej mieć jedno hobby, któremu można się w pełni oddać niż dwa i w żadnym się nie rozwijać...

Czyli trzeba sprzedać pedały, znaczy lowelki

Czekam na zdjęcia.... :)

to dobra opcja :) moto godny polecenia, myślę że motomaniax'y mogą potwierdzić autentyczność słów Mateusza, prawda? By koleżanka miała pewność...

Mati, przykro by tak się kończyła przygoda z ducatami...

Aaaa to tego sprzedajesz co na części kupiłeś, czyli udało się polepić i uruchomić, ne no to tego pogoń!!! 8-)

Aaaa to tego sprzedajesz co na części kupiłeś, czyli udało się polepić i uruchomić, ne no to tego pogoń!!! 8-)

:lol: :lol: :lol:

Padłem !

Padłem !

7152_padles-powstan.jpg?1312543492

LoL

delciak jak zwykle niezastapiony ! :)

mat powodzenia w sprzedazy

Padłem !

Padam za każdym razem jak to czytam :D

YYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :D :mrgreen: :lol: 8-) :mrgreen: :D

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.