Redu 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 Za dukata oddam swoje cudo : http://mikuni.istore.pl/pl/mercedes-w12 ... e-amg.html, mogę dopłacić (ile? ile trzeba :) )| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 Ale zajebista !!!!!!! Moje marzenie niespełnione !! Chcesz się zamienić ? :lol: nie stać mnie na dopłatę :shock: Jest cudowna ! i z automatem !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redu 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 na maila puszczajcie wszelkie propozycje (rozważę naprawdę każdą), nie mam ciśnienia ale skończyło mi się miejsce do garażowania a nie chcę aby gwiazda stała pod chmurką.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 Zła decyzja, wg mnie oraz pewnego konesera starych, dobrych Mercedesów 8-) , ale to Twoja ślicznota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redu 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 niestety kolejnego konia wepchnę jeszcze do firmy ale Mercedes się już nie zmieści... Szkoda autka,ale cóż.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach