szlak 2 Napisano Czerwiec 27, 2012 Czołem, Mam takie małe pytanko bo kask uleżał mi się na tyle ,że lata mi na głowie, poza tym troszku jest porysowany po spotkaniu z glebą (dobrze ,że on a nie moja głowa) więc szukam nowego ... no i wpadł mi w oko ten: http://www.ducatipolska.pl/2012/02/dark ... -standard/ tylko za nic nie mogę znaleźć miejsca gdzie można by go było dotknąć, przymierzyć, kupić. może wiecie gdzie w naszym kraju go znajdę ;) pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Czerwiec 27, 2012 W wiekszosci sklepow. To AGV HORIZON, tylko ze w malowaniu ducati. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szlak 2 Napisano Czerwiec 27, 2012 no wszystko ładnie i pięknie bo z dostępnością agv horizon nie ma większego problemu ale w malowaniu ducati... no to już nigdzie go nie ma :( może kupić czarny mat i go sobie umalować? :) skoro wiemy już co to za kask to może ktoś go używa/wał i podzieli się jakąś opinią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Czerwiec 27, 2012 Przymierz horizon, wybierz rozjmiar i kup ducati online, jezeli sie da (i roznica w cenie cie nie zabije :)). A jak nie - to czarny mat i 3 naklejki, efekt bedzie _bardzo_ zblizony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach