Koralikowa 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 sprzedam torebkę damską Dainese , używaną dwa dni ( dosłownie ) . Niestety jest dla mnie za mała , nie mieszczą się codzienne zakupy ;) . Kupił mi ją krl w sklepie dainese za 79 eur , sprzedam za 150 zł coby dołożyć do upatrzonej oczywiście większej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 Myślę że nie jest to torebka damska we Włoszech śmigają także panowie z takimi torebkami - choć ja się nie widzę z takim gadżetem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 Biorę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alice 0 Napisano Czerwiec 28, 2012 Franz dla mnie też za mała :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Czerwiec 28, 2012 Ale Franz wziął ją dla siebie 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Czerwiec 28, 2012 Ale Franz wziął ją dla siebie 8-) Moja torebką sie tu rządzą! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Czerwiec 28, 2012 Ale Franz wziął ją dla siebie 8-) Moja torebką sie tu rządzą! Własnie też mnie to zastanawia że jakoś wszyscy nagle zainteresowani Franza torebką ;) :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach