Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
grants

zolty SL z allegro ktos moze cos powiedziec na jego temat?

Polecane posty

Witaj, ktoś wspominał o tej sztuce. Moja "pamięć absolutna" niestety nie pozwala na podanie nicków osób, które o nim pisały. Wydaje mi się, że rozmowa była na shoutbox. Motocykl wystawia znajomy któregoś użytkownika, chce go puścić za ok 12k i nie śpieszy mu się ze sprzedażą. Coś w tym stylu kojarzę, mogę się mylić oczywiście... ; )

To Krokodyl z klubu. Ostatni raz widzialem cytryne w Golubiu. Nie slyszalem o wiekszych problemach.

JBo wspominał o tym sprzęcie, faktycznie sprzedaż bez Ciśniena

Motocykl jest bezwypadkowy - aczkolwiek owiewki posiadają rysy i otarcia, ale nie z powodu ślizgu, tylko normalnego użytkowania. Nie lakierowałem go, gdyż chciałem, żeby zachował oryginalny charakter i urok motocykla kolekcjonerskiego. Wiec moje pytanie dlaczego rama jest biala skoro to rok 94 a bardziej 93 sadzac po tabliczce i czy to normalne ze ten model nie ma nr ramy tylko tabliczki znamionowe. Bynajmniej tak twierdzi wlasciciel

nie no widziałem też te srebrno ? magnezowe ? ramy, tak szczerze to po przyjrzeniu się to chyba 900sl mkI miały białe ramy a to były roczniki 1992 ( na stronie którą wskazał Boa jest niby rocznik 1992 a rama jest srebrna ?), 1994 to był model mkIII nie znalazłem takiego z białą ramą, ciężko to usystematyzować :mrgreen: dlatego napisałem że się nie znam

nie no widziałem też te srebrno ? magnezowe ? ramy, tak szczerze to po przyjrzeniu się to chyba 900sl mkI miały białe ramy a to były roczniki 1992 ( na stronie którą wskazał Boa jest niby rocznik 1992 a rama jest srebrna ?), 1994 to był model mkIII nie znalazłem takiego z białą ramą, ciężko to usystematyzować :mrgreen: dlatego napisałem że się nie znam

Wydaje mi sie ze te z biala rama wychodzily do 92 roku a juz na pewno nie w 94

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.