cinek78 124 Napisano Lipiec 8, 2012 :lol: hejka - jak w tytule - sprzedam kompletny układ wydechowy tj. koncówke termignioni carbon z 2 db-kilerami , kolektory (eliminatory katalizatora) - sprzęt odkupiony od krl-a , u mnie uzywany ok. 3 godziny. zestaw jest bez wad ukrytych, nosi normalne ślady uzytkowania. w kpl. sprężynki , śrubki niezbędne do montażu. sprzedaję to co na foto + db-kiler który nie jest widoczny na focie. cena bardzo przystępna - oddam za przyzwoitą propozycje gdyz nie jestem typem "psa ogrodnika" , ale napewno za bezcen tez nie pójdzie ;) - sama końcówka na necie jest warta pod 2-3 tysie- ja sprzedam komplet w niewiele odbiegającej cenie :shock: ;) pytanie zasadnicze : dlaczego kupiłe i sprzedaję.... otóż mam 3 moto , w tym rolę "wyjca" pełni jeden z nich i to nie jest multistrada... zdecydowałem, że mts pełni u mnie tylko i wyłacznie rolę moto do dalekiej turystyki i ma być cicha jak skuterek... uprzedzam pytania: bez db-kilerów robi straszne spustoszenie i jest nie do zniesienia po ok. 50 km (lub jestem cienasem) , po zainstalowaniu db mozna normalnie eksploatować motocykl , jest znacznie głośniejszy, ale średnia norma polskich motocykli :lol: , przy ponad 100km/h jest słyszalny , ale nie męczący ... szczegóły pod tel . 502 781 025 lub mail Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damn 0 Napisano Lipiec 26, 2012 Cześć, na PW się nie udało to spróbuję tak.. Jaka cyfra za ten komin? Tam nie było jeszcze exup eliminatora? Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Lipiec 26, 2012 eliminator był - ale zostaje w mojej sztuce ;) komin wstepnie do wtorku przyrezerwowany - ale bez zaliczki , czyli siła rynku czyni cuda :lol: ;) - jest gotówka - jest sprzedaż... dzwon : 502 781 025 - pewnie sie dogadamy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach