kamash 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Mam goracy apel do kolegow z okolic Wroclawia. Poszukuje osoby która naturalnie odplatnie tudziez za bardzo dobra butelke zacnego trunku zgodzila by sie jutro (wtorek) podjechac na ul. Dobrzanska 8 we Wroclawiu (Moto Toxic City) obejrzec wspomnianego na forum dukata viewtopic.php?f=102&t=9064 . Godzina do ustalenia. Wstepnie jestem umowiony na godz 11:00 nie mniej zawsze mozemy ja nieco przesunac. Zalezy mi na: a) sprawdzeniu mocowania silnika do ramy motocykla b) mocowania crashpadow c) sprawdzenie lagow d) sprawdzenie czy malowany byl ktorykolwiek element motocykla e) jazda probna na motocyklu - np. puszczenie kierownicy w trakcie jazdy f) inne czynnosci mile widziane na okolicznosc zakupu Nie chodzi mi o aptekarskie zbadanie jednoslada lecz o osobe ktora wie gdzie spojrzec golym okiem i ewentualnie podzielic sie swoimi subiektywnymi zastrzezeniami. Bede bardziej jak wdzieczny za pomoc. Podjalem decyzje ze jezeli nie uda mi sie nikogo zaprosic na ogledziny - zrezygnuje z zakupu - jako ze nie jestem w stanie samodzielnie ocenic stanu technicznego pojazdu a ryzyko przeoczenia potencjalnych wad przy euforycznym zakupie pierwszego jednoslada i braku wiedzy jest zbyt duze. Pozwalam sobie podac namiary do mnie: Robert Korybut - Daszkiewicz 603 855 485 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Lipiec 9, 2012 mogę z tobą podjechać co 2 pary oczu to nie jedna, będziesz mógł porównać moje skromne 600 w porównaniu z tym potworem. tyle, że na stronie Moto Toxic City jest inny adres niż podałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamash 0 Napisano Lipiec 9, 2012 dziekuje chlopaku za odzew.. wyjazd przelozony.. adres podalem z wizytowki.. Pozwole sobie wyslac PW z kilku dniowym wyprzedzeniem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Lipiec 10, 2012 w miarę wolnego czasu tez mogę pomóc - pisz na priv lub dzwoń.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DzikiBobr 0 Napisano Lipiec 10, 2012 Ja podobnie jak Cinek78 - chętnie podjadę o ile termin przypasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Lipiec 10, 2012 Również mogę pomóc o ile jest to jeszcze aktualne :) Aczkolwiek specjalistą to ja nie jestem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamash 0 Napisano Lipiec 11, 2012 Bardzo dziekuje Wam za chec uczestnictwa i pomocy. Zakup kontrolowany :) ma juz swoj final: viewtopic.php?f=102&t=9064&start=60 Na szczescie kosztowalo mnie to tylko 500 pln, caly dzien i troche nerwow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Lipiec 11, 2012 Uff. Po przeczytaniu twojego posta wstydzę się, że historia ta miała miejsce w moim mieście. Szkoda, że na allegro nie można komentować ogłoszeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamash 0 Napisano Lipiec 12, 2012 To nie wina Wroclawia lecz nieuczciwego sprzedawcy a takich znajdziemy wszędzie. Najgorsze jest to ze motocykl naprawdę jest piekny i jest to kwestia czasu az znajdzie sie jelen - taki jak ja :) (bo na takiego liczy sprzedajacy) - najlepiej kupujacy pierwsze moto, ktory wezmie go z miejsca... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach