Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
kamash

Apel do forumowiczow z okolic Wroclawia

Polecane posty

Mam goracy apel do kolegow z okolic Wroclawia.

Poszukuje osoby która naturalnie odplatnie tudziez za bardzo dobra butelke zacnego trunku zgodzila by sie jutro (wtorek) podjechac na ul. Dobrzanska 8 we Wroclawiu (Moto Toxic City) obejrzec wspomnianego na forum dukata viewtopic.php?f=102&t=9064 . Godzina do ustalenia. Wstepnie jestem umowiony na godz 11:00 nie mniej zawsze mozemy ja nieco przesunac.

Zalezy mi na:

a) sprawdzeniu mocowania silnika do ramy motocykla

b) mocowania crashpadow

c) sprawdzenie lagow

d) sprawdzenie czy malowany byl ktorykolwiek element motocykla

e) jazda probna na motocyklu - np. puszczenie kierownicy w trakcie jazdy

f) inne czynnosci mile widziane na okolicznosc zakupu

Nie chodzi mi o aptekarskie zbadanie jednoslada lecz o osobe ktora wie gdzie spojrzec golym okiem i ewentualnie podzielic sie swoimi subiektywnymi zastrzezeniami.

Bede bardziej jak wdzieczny za pomoc.

Podjalem decyzje ze jezeli nie uda mi sie nikogo zaprosic na ogledziny - zrezygnuje z zakupu - jako ze nie jestem w stanie samodzielnie ocenic stanu technicznego pojazdu a ryzyko przeoczenia potencjalnych wad przy euforycznym zakupie pierwszego jednoslada i braku wiedzy jest zbyt duze.

Pozwalam sobie podac namiary do mnie:

Robert Korybut - Daszkiewicz

603 855 485

mogę z tobą podjechać co 2 pary oczu to nie jedna, będziesz mógł porównać moje skromne 600 w porównaniu z tym potworem. tyle, że na stronie Moto Toxic City jest inny adres niż podałeś.

dziekuje chlopaku za odzew.. wyjazd przelozony.. adres podalem z wizytowki.. Pozwole sobie wyslac PW z kilku dniowym wyprzedzeniem...

w miarę wolnego czasu tez mogę pomóc - pisz na priv lub dzwoń....

Również mogę pomóc o ile jest to jeszcze aktualne :) Aczkolwiek specjalistą to ja nie jestem :)

Uff. Po przeczytaniu twojego posta wstydzę się, że historia ta miała miejsce w moim mieście. Szkoda, że na allegro nie można komentować ogłoszeń.

To nie wina Wroclawia lecz nieuczciwego sprzedawcy a takich znajdziemy wszędzie. Najgorsze jest to ze motocykl naprawdę jest piekny i jest to kwestia czasu az znajdzie sie jelen - taki jak ja :) (bo na takiego liczy sprzedajacy) - najlepiej kupujacy pierwsze moto, ktory wezmie go z miejsca...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.