jakitaki 1 Napisano Lipiec 10, 2012 Stacja ESPN ( platforma Polsat progr. 17) emituje serię historycznych wyścigów Moto GP . Był już rok 2007 , teraz lecimy z 2008 . O 13.00 jeszcze raz GP Katar a o 17.00 GP Hiszpanii . Powtórki są dość często wiec można powspominać dobre lata Ducati w GP :D ps. Chętnie bym poglądał lata 80 - 90 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Lipiec 10, 2012 ogladałem 2007 to niewyobrazalne jak ducati było mocne..................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Lipiec 10, 2012 ogladałem 2007 to niewyobrazalne jak ducati było mocne..................... Połączenie Ducati i Kazia to było lekarstwo na innych w sezonie 2007. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Lipiec 10, 2012 ogladałem 2007 to niewyobrazalne jak ducati było mocne..................... Połączenie Ducati i Kazia to było lekarstwo na innych w sezonie 2007. Wiecie, ze dopiero wtedy zaczął mnie zarazać przyjaciel Ducati. Na poczatku kibicowałem Yama i Vale bo jezdziłem na R1, ale mnie denerwowali ci z ducati i ten kuri kuri. Wszystko mieli lepsze, piekne stroje , zajebiste malowanie szlag mnie trafiał. jeśzcze jak wypuscili 1098 oszalałem. Moze mało kto pamieta co pisały wtedy gazety a warto sobie przypomnieć. I zeby było mało zaraz 1198 jeszcze lepszy, szybszy, mocniejszy, lepiej hamujacy.......... Sorry Yama i inni król jest jeden! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Lipiec 18, 2012 Nie no dzisiejszy komentarz do powtórki GP Wielkiej Brytani z 2007 :D - bezcenny . Przesympatyczny pan który wciąż się mylił i gadał głupoty . Spiker bezbłędny , już jestem jego fanem i z niecierpliwością czekam na następne komentarze. Często w połowie wyścigu ogarnia mnie znużenie ale dzisiaj było inaczej :lol: :clap: " ..Loris Capirosi wywalił się i już nie jedzie..." "... czwarty Randy dePuniet ... ach nie to West ... ach ten Repsol.." "... Casey nigdy nie pozwala opuścić zresztą bardzo pięknej małżonki.." itd .. :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Lipiec 18, 2012 Potwiertdzam istne szaleństwo jak panowie Tomaszewscy w finale Radwańskiej o Jadzi......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Styczeń 8, 2013 Wracamy do Moto GP na ESPN . Dzisiaj GP Francji o 14.00 rok 2000 , 15.00 - 2001 , 18.00 - 2003 , 19.00 - 2008 r. Jutro powtórki i wyrywkowo Australia . 10.01 o 18.00 - Valentino Rossi i 10 najlepszych wyścigów . Fajnie wrócić do starych wydarzeń , pyrkających dwusuwów i zawodników którzy już nie jeżdżą :D Rok 2000 , drugie okrążenie : 1- Biaggi 2- Roberts 3- Checa 4- Criville 5- Abe 6- Capirossi 7- Barros 8- Rossi (jedyny który pozostał w GP do dziś :)) 9 - McCoy 10- Laconi 11- Okada 12- Aoki 13- Harada 14- VdGoorbergh 15- Gibernau 16- De Gea :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 8, 2013 No to oglądamy............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach