gladys 0 Napisano Lipiec 10, 2012 Witam, w następnym tygodniu będę miała multistrade 1200S na części, nie wszystko jest całe, przód wybrakowany w owiewki ale zawiasy silnik, cała <font color='red'>[desmo]</font>, więcej szczegółów jak już przyjedzie do mnie, zapraszam z zapytaniami :) 601952539 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Lipiec 10, 2012 zrób mi dobrą cenę na osłony pasków to biorę - potrzebuje 1 kpl. "na zepsucie".... i kupie tez ECU ... czekam na info (priv) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Lipiec 10, 2012 proszę o rezerwację zawiasu przód ( lagi i półki ), jeśli lampa przód jest cała, to rownież. Mój tel 608601100 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Lipiec 10, 2012 Ceny Gladys bo Mod usunie watek! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator-3 0 Napisano Lipiec 10, 2012 Ceny Gladys bo Mod usunie watek! O wilku mowa ? :D Czekam na ceny do jutra i proszę to potraktować, jako "chińskie ostrzeżenie". :evil: Nie będzie cen/ceny - wątek wyląduje w koszu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gladys 0 Napisano Lipiec 10, 2012 Cena Części indywidualnie ustalane będą z odbiorcą, gdyż nie znam jeszcze stanu technicznego klamotów, cena wywoławcza przedmiotów narazie symbolicznie od 1zł Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Lipiec 11, 2012 a koła? są? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gladys 0 Napisano Lipiec 11, 2012 tył komplet, przód to raczej tylko opona, zaciski, może tarcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gladys 0 Napisano Lipiec 11, 2012 wstępne ceny , osłony pasków rozrządu sztuka 160zł, opony 800zł komplet, przebieg 4tys km., chlapacz czy jak to tam się fachowo nazywa, to z tył koła 600zł. Ceny do negocjacji gdyż nie znam jeszcze stanu technicznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Lipiec 11, 2012 Pompa ham przód? Jaka wogóle jest pompa w mts? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Lipiec 11, 2012 Szabrownicy 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gladys 0 Napisano Lipiec 11, 2012 Pompa ham przód? Jaka wogóle jest pompa w mts? Pompa jest, ale w bliżej nieokreślonym stanie, klamki brak, ale pompy obie są, dam znaka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Lipiec 22, 2012 są jakieś wieści w sprawie tego zawiasu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gladys 0 Napisano Lipiec 22, 2012 Miał być u mnie wczoraj, ale jakiś poślizg jest w dostawie, nie pisze jak długi,bo nie mam konkretnego info, ale wydaje mi sie ze MAX do środy powinien być, pamiętam napewno się odezwie!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Lipiec 23, 2012 są jakieś wieści w sprawie tego zawiasu ? u mnie znajdziesz zawias - leży prawie nowy..... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Lipiec 23, 2012 są jakieś wieści w sprawie tego zawiasu ? u mnie znajdziesz zawias - leży prawie nowy..... ;) możesz podac swój nr telefonu lub zadzwonic do mnie ? ( 608601100 ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach