klopsik 2 Napisano Lipiec 31, 2012 Hey, Mam do sprzedania Kombinezon skórzany dwuczęściowy firmy Adrenaline IMOLA. Kolor czerwono-szary. Kombi jest nowe. W rozmiarze XL oraz posiadam dwie sztuki w rozmiarze XXL. Cena to 850 zł do większej negocjacji ;) (cena za komplet, spodnie+kurtka) Ps. Sorry za modela, ale ciut przymały na tą XLkę :roll: Posiadam także kurtkę skórzaną Adrenaline Titan - idealna na lato, cała perforowana, z podpinką w rozmiarze XL, kurtka ma wszystkie protektory, jest używana kilka razy - cena to 400 zł także do większej negocjacji ;) Pozdrówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szlak 2 Napisano Lipiec 31, 2012 a ja bym wolał ubrania M/L a model może sobie być XXXL ;) pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klopsik 2 Napisano Sierpień 1, 2012 Ta Kurtka Adrenaline Titan to taka malutka XL, mój tata nosi Lkę i się dopiąć nie mógł w niej ;) Może dlatego, że ma mięsień piwny :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kulka 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 kurtale bym przygarnal :roll: ale za wysoka polka dla mnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach