Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
wiktorgre

poszukuje srube do owiewki 848 .

Polecane posty

Witam

Poszukuje jedna śrubę od owiewki bocznej w 848 , bylem w salonie powiedzieli mi ze maja tylko czarne , ja potrzebuje srebrnej , ma może ktoś ?

Pozdrawiam

Wiktor

Ciezka sprawa ze srebrnymi

Obdzwonilem wszystkie salony i nie mieli. Gdziestam ktostam znalazl dla mnie jedna jedyna ostatnia i nie mial juz wiecej bo chetnie kupilbym.

Jedyna opcja ale nie kupowalem stad to :

http://www.carbon-trader.com/bolts.htm

Jesli sie zdecydujesz daj znac tez zamowie dla siebie pare sztuk

Pozdrawiam

Duża http://czesci.motomaniax.pl/nr-77210852a (uwaga - Ducati przeszło z ampula 3 na 4) - mamy na stanie srebrne i czarne.

Z małymi srebrnymi jest problem, bo zamawiałem i takie i czarne, a przyszły same czarne w podwójnej ilości... z odzysku też nie mamy. Nowe czarne mamy, może warto przejść na pełen zestaw czarnych?

Serwis?? i nie ma oryginalnych srebrnych ?? jak to możliwe ?? przeciez wszystko jest dostepne za odpowiednia ilosc $$

Nie tylko serwis nie posiada ale i nawet w maniaxach nie mieli. Nie maja pewnie dlatego ze model zolty w ktorym wystepowaly takowe sruby wypuszczany byl w stanach a na europe sa czarne sruby. Malo tego kupujac nawet z serwisu czarna, wielkosc imbusa sie nie zgadza :)

No nie. W 1098 czy to czerwony czy żółty, były srebrne. Tak jak pisałem - próbowałem zamówić srebrne, ale mimo zamówienia po numerze katalogowym śrubek od rzeczonego 1098, i tak przyszły czarne... Nie pierwszyzna w Ducati, mnie to nie dziwi i nie zastanawia, przywykłem :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.