Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
seerek

Sprzedam Ducati 999s 2003

Polecane posty

Jak w temacie, do sprzedania Ducati 999s Biposto, 2003 rocznik, jak zwykle import prosto z Włoch. Motocykl doposażony w kompletny układ wydechowy Termignoni z "szerokimi" kolektorami + sportowe filtry powietrza + komputer "racing" ( + oryginały w pudełku). Kupiony od Motomaniaxów. Cena 24 tys. do lekkiej negocjacji. Nalot 29 tysi i rośnie. Doposażony w nowe oponki Michelin Pure Power (ok. 4 tys. nalotu), regulowane klamki, podnożki Rizoma, szybka akcesoryjna (stara do zwrotu). Otwarta osłonę sprzęgła zabiera lub za dopłatą odstapię (dekiel z uszczelką daję w zamian). Motocykl w super stanie. PALI OD STRZAŁU BEZ SSANIA !!! (rzadkość u 999) Gorąco polecam. Fajny i do miasta i w traskę. Oddaje liniowo moc, ale jest bardzo szybki. Serwisowany w Motomaniaxie, chuchany dmuchany. Trzy razy poleciał po deszczu za mojej kariery. Uzywany na codzień do latania do pracy i wypady ze znajomymi. Nie katowany przeze mnie. Wolałbym aby został w klubie bo naprawdę jest godny polecenia.

Po szczegóły zapraszam 605 491 695 seerek

DSC_0063%20%282%29.jpg

DSC_0064%20%282%29.jpg

DSC_0065%20%282%29.jpg

skleroza nie boli tylko trza się napisać: wymieniłem w nim klocki, tylko na jakie firmy nie pamietam.

Theo please podrzuć firmę bo wymieniałeś...

Klocki hamulcowe EBC HH, do tego nowy akumulator Motobatt, do tego ładowarka Unicharger (no chyba, że zostawiasz sobie). A Ty nie masz przypadkiem jeszcze crashpadów R&G Racing zewnętrznych?

Sprzęt godzien polecenia, naprawdę zadbany i doinwestowany.

Cholerka, Darek, jak napisałem skleroza, rzeczywiście to wszystko jest poinstalowane

Kurczę, coś przepięknego. Kiedyś sobie coś takiego sprawię jako drugie moto, do lansu ;)

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.