reju 0 Napisano Sierpień 10, 2012 Witam mam małe problemy z moja multi 1100. 1. Zębatka na tylnym kole jest ruchoma, rusza się mimo że koło jest dokręcone, 2. Nie mam podświetlenia zegarów, ktoś wie jak to jest skonstruowane ( żarówki, ledy) i czy mogę to naprawić. Ktoś może pomóc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Sierpień 10, 2012 na "wyspiarskim" forum masz niemal rękodzieło napisane na temat napraw, modyfikacji i usuwania wad/usterek w licznikach MTS-a co do zębatki to o ile mnie pamięć nie myli; będziesz miał do wymiany "sprzęgło" - czyli te gumy amortyzujące - jeśli jednak mnie pamięć myli niech ktoś mnie poprawi :mrgreen: ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1jabartoldi 0 Napisano Sierpień 10, 2012 to znalazłem:-( http://www.multistrada.net/forum/viewto ... peedometer co do koła łańcucha, nie mogę znaleźć. Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reju 0 Napisano Sierpień 10, 2012 Dzięki za info, Czy gumy amortyzujace mogę wymienić same czy tylko razem z zębatką ? Co do podświetlenia to sprawa nie wygląda dobrze, ludzie na angielskim forum radzą zakupić navi i zniej odczytywać prędkość :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krupin99 0 Napisano Sierpień 11, 2012 Miałeś do mnie przyjechać to by się obadało. Licznik mam zapasowy, troche w nim grzebałem. Zębatka jest wciskana na gumki i może się troche ruszać. Trzeba sprawdzić gumki bo jak się rozwulkanizują to się wysuną i zniszczą mimośród i będzie drogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Sierpień 13, 2012 Czy gumy amortyzujace mogę wymienić same czy tylko razem z zębatką ? Same. Lóknij - viewtopic.php?f=113&t=3806 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reju 0 Napisano Sierpień 13, 2012 Dziękuję wszystkim za pomoc, krupin podjadę do ciebie zobaczyć ten licznik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach