Nikewid 0 Napisano Sierpień 17, 2012 I teraz to już nie wiem czy to Monster Czy Streetfighter cz SS :crazy: http://otomoto.pl/ducati-monster-street ... 38641.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Sierpień 17, 2012 Najki nie ten dział! > mocno modyfikowane sztuki(strucle) :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Sierpień 17, 2012 Co to k... jest? Normalnie padłem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Sierpień 17, 2012 Przeca to DUCATI MONTER wersja SAM :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Sierpień 17, 2012 Czy to jest rama od SC? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misza 0 Napisano Sierpień 17, 2012 To kiedyś był SS600. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JBo 0 Napisano Sierpień 22, 2012 taaa... to było ss600. Ale najbardziej podoba mi się "bezwypadkowy" ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wojoo2 0 Napisano Sierpień 24, 2012 nie no spoko jest:) przebieg ma przynajmniej mniejszy od mojego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosmall 0 Napisano Sierpień 24, 2012 Machina jak się patrzy ... pewnie tylko na specjalne zamówienia. Nie dla pospolitych kierowników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach