Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
jakitaki

Brno runda 12

Polecane posty

No to lecim z "naszą "rundą :D . Kto z naszych wysłanników jest na miejscu ??

W ten weekend nie zobaczymy niestety kontuzjowanego Nicka Haydena który to podczas rundy w Indianapolis , nabawił się urazu ręki ( dwie pęknięte kości ) oraz wstrząsu mózgu :oops: . Nie zobaczymy również - mam nadzieję nie za długo- H. Barbery którego zastępuje T.Elias . W poprzedniej rundzie urazu stopy doznał C.Stroner lecz w wyścigu wziął udział dojeżdżając na 4tej pozycji . Obrażenia stopy Stonera były na tyle duże że ten musiał udać się do Australii na operację wobec czego nie zobaczymy 27 w ten weekend :?

W 1 i 2 FP daje niezle Pedrosa ( w obu pierwszy ) i z całego serca życzę mu mistrza w tym sezonie bo uważam że sobie zasłużył , z wyścigu na wyścig pozytywnie mnie zaskakuje :clap: Niech walczą z Lorenzo ile wlezie :twisted: bo Stonerowi tytuł raczej już się wymknął..

W drugim FP Valentino pod koniec sesji złapał naprawdę niezły rytm , 2 pierwsze pkt. pomiarowe strata do "26" ok 0.035sek. :shock: siedziałem jak na szpilkach ... 3 i 4pkt już trochę straty i ostateczie wpada z piątym czasem i stratą 0.457 sek . W ostatnich sekundach jednak wtranżolił się ;) przed niego i Bradla pan Cal Cruthlow , tak więc VR szósty ale czas :thumbup:

post-392-1366038669,8315_thumb.jpg

Jakitaki kolejny raz sie zgadzamy. Już pisałem po USA ze dani może sukcesywnie dojezdzajac zgarnąc mistrza. Krl nie wierzy.

krl    0
Jakitaki kolejny raz sie zgadzamy. Już pisałem po USA ze dani może sukcesywnie dojezdzajac zgarnąc mistrza. Krl nie wierzy.

Nie jest tak że nie wierzę - mam tylko nadzieję że tak złego rozwiązania nie będzie. Jestem w Brnie na miejscu więc będę trzymał rękę na pulsie i w razie co kij w szprychy. ;)

Pamiętaj zeby wziąć autograf zeby moc pózniej przekazać na licytacje WOŚP.

Jest tu już kilku takich.

A dani kiedy nie jest pod presja zespołu zaczyna jeździć tak jak powinien od 2006r.

FP3 za nami . Cuż wyczynia Pedrosa :shock: . Nigdy nie byłem jego zwolennikiem , zarzucano mu brak agresji itd... Chyba po tym jak Dani dowiedział się że Marquez będzie nr 1 Repsola w 2013 a miejsce 26 w tej stajni jest zagrożone, chłopak zaczął jeżdzić jak z nut , widać OGROM pracy i może też mniejszą presję . Brawo , 0.743 sek przewagi nad drugim Spiesem .

Valentino co prawda szósty ale :think: ale strata do drugiego Spiesa to zaledwie 0.306 sek. Tu też chyba presja pomału schodzi choć sam VR twierdzi że Ducati bardzo ten tor pasuje . Cuż , może to będzie udany wyścig doctora ? :thumbup:

Kwalifikacje Moto GPo 13.55

post-392-1366038670,1905_thumb.jpg

No i zobaczymy jutro na starcie Valentino w drugim rzędzie . Pierwsze pole zajmie Lorenzo który przy okazji pobił rekord toru ustanowiony przez VR w 2009 r .

post-392-1366038670,8875_thumb.jpg

Mamy deszcz w brnie!!! Patrząc po czasach rossiego i pogodzie mam dobre przeczucie.

krl    0

Nigdy nie twierdziłem że chlopak nie potrafi jeździć, za to zawsze mówiłem i potwierdzam to kolejny raz że bardzo tego pana nie lubię.

A może Panowie zajmiecie się oglądanie wyścigów i podziwianiem ich cudownych umiejętności zamiast nielubieniem ?? Inny mój kolega nie lubi Stonera inny Pedrosy . Co z wami . Strącił Tobie któryś z nich loda z patyka, albo obraził Mamę ?? Rozumiem że można kogoś nie darzyć sympatią, lub nie być czyimś fanem, ale co wy tak wszystkich i każdego po trochy " bardzo nie lubicie " ?? Więcej miłości xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.