Furious 0 Napisano Sierpień 31, 2012 Ciekaw jestem czy i kto się wybiera. Jest szansa że się pojawię bo kolega ( fan Yamahy mnie zaprasza) i miło by przy okazji poznać kilku fanów czerwonych potworów. Ciekawi mnie szczególnie czy nasz AS 77Royal będzie startował. Chętnie bym pokibicował. Więc jak ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Sierpień 31, 2012 Ciekaw jestem czy i kto się wybiera. Jest szansa że się pojawię bo kolega ( fan Yamahy mnie zaprasza) i miło by przy okazji poznać kilku fanów czerwonych potworów. Ciekawi mnie szczególnie czy nasz AS 77Royal będzie startował. Chętnie bym pokibicował. Więc jak ? :) Myślę że pojawi się wiele osób ponieważ dzień po ostatniej rundzie MMP jest PDMTI a większość zapowiada swoją obecność już w niedzielę. Royal mam nadzieje że wystartuje widziałem go na Pannoni i jest naprawdę w dobrej formie, wymiata strasznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Sierpień 31, 2012 A Jak Pan Krl? Jadący również z cudownego Gdańska :) Nigdy nie byłem na wyścigach. Czy są jakieś opłaty ...."bilety" ? Czy jest możliwe wejście na "paddock" lub do pit lane pogapić się na maszyny ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Sierpień 31, 2012 A Jak Pan Krl? Jadący również z cudownego Gdańska :) Nigdy nie byłem na wyścigach. Czy są jakieś opłaty ...."bilety" ? Czy jest możliwe wejście na "paddock" lub do pit lane pogapić się na maszyny ?? Ja jadę w niedzielę rano - chcę zobaczyć wyścigi a później spokojnie przygotować naszą imprezę. Co do MMP na paddock wejdziesz bez problemów i bez wydatków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Wrzesień 1, 2012 Ciekaw jestem czy i kto się wybiera. Jest szansa że się pojawię bo kolega ( fan Yamahy mnie zaprasza) i miło by przy okazji poznać kilku fanów czerwonych potworów. Ciekawi mnie szczególnie czy nasz AS 77Royal będzie startował. Chętnie bym pokibicował. Więc jak ? :) Myślę że pojawi się wiele osób ponieważ dzień po ostatniej rundzie MMP jest PDMTI a większość zapowiada swoją obecność już w niedzielę. Royal mam nadzieje że wystartuje widziałem go na Pannoni i jest naprawdę w dobrej formie, wymiata strasznie. Dzięki ;) . Oczywiście na ostatniej rundzie stawiam się obowiązkowo. Mam z Poznaniem coś do załatwienia. Nie ukrywam ze nie jeżdzę po tym torze na luzie i jestem nieco spiety. Nie leży mi z jakiś przedziwnych powodów. Mam nadzieje ze uda mi sie uwolnić od tego fatum i pojechac dobry wyścig.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Wrzesień 11, 2012 No i Runda się odbyła. Sporo nagrałem i będę wrzucał w miarę jak materiały będą docierać do internetu. Wielka Szkoda że Konradowi nie poszło :/ Niestety nie wiem co się stało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 12, 2012 Wielka Szkoda że Konradowi nie poszło :/ Też byłem i Royal'em żółwika przybiłem :D (pozdro Konrad :D ) Byłem niepocieszony, że po okrążeniu "zapoznawczym" zjechał. :o :( Cóż - widocznie tak miało być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Wrzesień 12, 2012 Cześć... No niestety ostatniej rundy nie mogę uznać za udaną.... Pech.... Widocznie tak miało być... Przez całe kwalifikacje borykałem się z problemami ze zmiana biegów przez co traciłem sporo czasu. Przed samym wyścigiem udało sie to naprawić i miałem nadzieję na dobry wyścig bo wiedziałem ze będę w stanie pojechać znacznie szybciej jak z motocyklem będzie wszystko ok bo tępo miałem naprawdę dobre pomimo ze nie do końca potwierdzały to wydruki z laptimera. Na okrążeniu rozgrzewkowym przed samym wyścigiem wydmuchało mi cały wydech za kolektorem. Podejrzewam ze przyczynił sie do tego Db killer ( wzrost ciśnienia )do założenia którego zmusiła mnie komisja techniczna. Zjechałem do namiotu i naprawiliśmy w ekspresowym tempie usterkę . Zawodnicy zdążyli zrobić może z 1,5 okrążenia. Chciałem wrócić na tor by chociaż wykręcić dobry czas ale sędzia zawodów zakazał mi udziału w wyścigu Pozostał tylko duży niedosyt.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Wrzesień 12, 2012 Och Royal z czego wy macie nerwy albo co oni z wami robią ? Mnie by już dawno szlak trafił , kur...ał bym na czym świat stoi . A wy "pozostał niedosyt , musimy poczekać do następnej rundy / sezonu ..." Podziwiam :wave: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Wrzesień 12, 2012 Och Royal z czego wy macie nerwy albo co oni z wami robią ? Mnie by już dawno szlak trafił , kur...ał bym na czym świat stoi . A wy "pozostał niedosyt , musimy poczekać do następnej rundy / sezonu ..." Podziwiam :wave: Taki juz jest ten sport... uczy pokory.......głową muru nie rozbijesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 Zamierzasz latać dalej w PL czy wzorem innych ekip opuszczasz wmmp i polatasz w zagranicznych seriach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 Wszystko zależy od $$$ W tym sezonie chce jeszcze odwiedzić z 3 track daye i to tyle z moich planów...... Co będzie dalej czas pokaże.... Poważnie rozważam zrobić sobie przerwę z zawodami i skupić sie na treningach i samej jeździe. Biorąc udział w zawodach tak na prawdę bardzo mało jeżdzę. W 3 dni tylko 2 treningi + 2 kfalifikacje i wyścig to stanowczo za mało jak na poniesione koszty.... Na imprezach treningowych z zagranicznymi firmami mam za ok 70e 160-200min latania. Do tego nie muszę koniecznie kupować nowych opon i mam możliwość jeżdzić z bardzo szybkimi zawodnikami z zagranicznych seri wyścigowych.... Więc jak nie dostane wsparcia $$$ to raczej wole przeznaczyć kase na nawijanie kilometrów po torze.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach