Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Furious

Zakończenie sezonu WMMP 9 września Poznań

Polecane posty

Ciekaw jestem czy i kto się wybiera. Jest szansa że się pojawię bo kolega ( fan Yamahy mnie zaprasza) i miło by przy okazji poznać kilku fanów czerwonych potworów. Ciekawi mnie szczególnie czy nasz AS 77Royal będzie startował. Chętnie bym pokibicował. Więc jak ? :)

krl    0
Ciekaw jestem czy i kto się wybiera. Jest szansa że się pojawię bo kolega ( fan Yamahy mnie zaprasza) i miło by przy okazji poznać kilku fanów czerwonych potworów. Ciekawi mnie szczególnie czy nasz AS 77Royal będzie startował. Chętnie bym pokibicował. Więc jak ? :)

Myślę że pojawi się wiele osób ponieważ dzień po ostatniej rundzie MMP jest PDMTI a większość zapowiada swoją obecność już w niedzielę.

Royal mam nadzieje że wystartuje widziałem go na Pannoni i jest naprawdę w dobrej formie, wymiata strasznie.

A Jak Pan Krl? Jadący również z cudownego Gdańska :) Nigdy nie byłem na wyścigach. Czy są jakieś opłaty ...."bilety" ? Czy jest możliwe wejście na "paddock" lub do pit lane pogapić się na maszyny ??

krl    0
A Jak Pan Krl? Jadący również z cudownego Gdańska :) Nigdy nie byłem na wyścigach. Czy są jakieś opłaty ...."bilety" ? Czy jest możliwe wejście na "paddock" lub do pit lane pogapić się na maszyny ??

Ja jadę w niedzielę rano - chcę zobaczyć wyścigi a później spokojnie przygotować naszą imprezę.

Co do MMP na paddock wejdziesz bez problemów i bez wydatków.

Myślę że pojawi się wiele osób ponieważ dzień po ostatniej rundzie MMP jest PDMTI a większość zapowiada swoją obecność już w niedzielę.

Royal mam nadzieje że wystartuje widziałem go na Pannoni i jest naprawdę w dobrej formie, wymiata strasznie.

Dzięki ;) .

Oczywiście na ostatniej rundzie stawiam się obowiązkowo. Mam z Poznaniem coś do załatwienia. Nie ukrywam ze nie jeżdzę po tym torze na luzie i jestem nieco spiety. Nie leży mi z jakiś przedziwnych powodów. Mam nadzieje ze uda mi sie uwolnić od tego fatum i pojechac dobry wyścig....

No i Runda się odbyła. Sporo nagrałem i będę wrzucał w miarę jak materiały będą docierać do internetu.

Wielka Szkoda że Konradowi nie poszło :/ Niestety nie wiem co się stało.

Wielka Szkoda że Konradowi nie poszło :/

Też byłem i Royal'em żółwika przybiłem :D (pozdro Konrad :D )

Byłem niepocieszony, że po okrążeniu "zapoznawczym" zjechał. :o :( Cóż - widocznie tak miało być.

Cześć...

No niestety ostatniej rundy nie mogę uznać za udaną.... Pech.... Widocznie tak miało być...

Przez całe kwalifikacje borykałem się z problemami ze zmiana biegów przez co traciłem sporo czasu. Przed samym wyścigiem udało sie to naprawić i miałem nadzieję na dobry wyścig bo wiedziałem ze będę w stanie pojechać znacznie szybciej jak z motocyklem będzie wszystko ok bo tępo miałem naprawdę dobre pomimo ze nie do końca potwierdzały to wydruki z laptimera. Na okrążeniu rozgrzewkowym przed samym wyścigiem wydmuchało mi cały wydech za kolektorem. Podejrzewam ze przyczynił sie do tego Db killer ( wzrost ciśnienia )do założenia którego zmusiła mnie komisja techniczna. Zjechałem do namiotu i naprawiliśmy w ekspresowym tempie usterkę . Zawodnicy zdążyli zrobić może z 1,5 okrążenia. Chciałem wrócić na tor by chociaż wykręcić dobry czas ale sędzia zawodów zakazał mi udziału w wyścigu

Pozostał tylko duży niedosyt..........

Och Royal z czego wy macie nerwy albo co oni z wami robią ? Mnie by już dawno szlak trafił , kur...ał bym na czym świat stoi . A wy "pozostał niedosyt , musimy poczekać do następnej rundy / sezonu ..." Podziwiam :wave:

Och Royal z czego wy macie nerwy albo co oni z wami robią ? Mnie by już dawno szlak trafił , kur...ał bym na czym świat stoi . A wy "pozostał niedosyt , musimy poczekać do następnej rundy / sezonu ..." Podziwiam :wave:

Taki juz jest ten sport... uczy pokory.......głową muru nie rozbijesz

Zamierzasz latać dalej w PL czy wzorem innych ekip opuszczasz wmmp i polatasz w zagranicznych seriach.

Wszystko zależy od $$$

W tym sezonie chce jeszcze odwiedzić z 3 track daye i to tyle z moich planów...... Co będzie dalej czas pokaże....

Poważnie rozważam zrobić sobie przerwę z zawodami i skupić sie na treningach i samej jeździe. Biorąc udział w zawodach tak na prawdę bardzo mało jeżdzę. W 3 dni tylko 2 treningi + 2 kfalifikacje i wyścig to stanowczo za mało jak na poniesione koszty.... Na imprezach treningowych z zagranicznymi firmami mam za ok 70e 160-200min latania. Do tego nie muszę koniecznie kupować nowych opon i mam możliwość jeżdzić z bardzo szybkimi zawodnikami z zagranicznych seri wyścigowych....

Więc jak nie dostane wsparcia $$$ to raczej wole przeznaczyć kase na nawijanie kilometrów po torze..........

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.