MarcinHP 0 Napisano Wrzesień 4, 2012 Witam, Mam pytanie do ogółu, może i dziwne, ale - kto wie jaka jest żarówka postojowa w 696 '10? Pytam bo mi padła, a w serwisówce podają H6, o której nikt na stacjach nie słyszał, a w serwisie też nie mieli opisu jak a ma być, ani niestety wiedzy ;) Side light H6 (12 V - 6 W) Pozdrawiam, Marcin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Wrzesień 5, 2012 No to trzeba zmienić serwis i stacje. ;) Dostaniesz jak poszukasz. Ew. alledrogo. Ja kupiłem bez problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Wrzesień 8, 2012 H6W 12V to samo w Audi A4 2002-2006 http://www.larsson.pl/index.php?c=r&no=MTUwMDMwOQ== intercars nr: OSR6486X X10B Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarcinHP 0 Napisano Wrzesień 11, 2012 Thx Misiek :) - właśnie taką kupiłem w IC - teraz w weekend wymienię, o ile się nie zasiedzę na Moto targu na Służewcu. Mam bogate plany zakupowe pod kątem mojego Monsterka ;) Pozdro Marcin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 Polecam się. Niestety ciężko w normalnym sklepie o takie żarówki. Czasami jeszcze na stacjach szybkiej obsługi można znaleźć takie w wersji Blue Vision - niebieska poświata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach