tmsa 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 MTS 1200 jak odkręcić koła? ostatnio zrobiłem durszlak z tylnej opony i dzięki ptysiornia nowe Michały są tuż, TYLKO w KTÓRĄ STRONĘ ODKRĘCAĆ nakrętkę z tyłu a w którą z przodu? Please help! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Wrzesień 15, 2012 Tak samo- w lewo. Chyba w MTS'e nie jest inaczej niz w 998. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tmsa 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Tak też theodor na PW odpisał, że gwinty są prawe :) Pytałem bo nieczce nic "zepsuć" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Wrzesień 15, 2012 Tyl dokrec kluczem dynamometrycznym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tmsa 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 ten klucz dynamometryczny ,tak naprawdę nie jest potrzebny, bo tam jest system dziurek na zawleczkę i jak nie dociągniesz odpowiednio to zawleczki nie założysz, pokaże Ci o co chodzi w "Venusce" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Wrzesień 15, 2012 Tez mam dziurki do zawleczki ale zawsze dokrecam kluczem dymo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Wrzesień 15, 2012 tylko klucz dyn... !!! poczytaj watki - ludzie po wymianie opon mieli problemy z luzującym się kołem!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach