Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
mrufka

Ducati Monster 620

Polecane posty

To na zachętę dla bardziej doświadczonych kolegów:

1. Malowany.

2. Mega wysoce podejrzany przebieg... (6500 w 9 lat? toć chyba więcej bym zrobił prowadząc motocykl dookoła garażu...)

3. Jakieś dziwne podnóżki pasażera?

Coś mi się kolor nie widział.. nie w sensie że brzydki, tylko że malowanie było.

Te 9tys też mnie zastanawia

Pomijam fakt, że żadnych dodatkowych informacji nie ma

Może warto sprawdzić, czy ktoś go nie zajumał? Tak mi się pomyślało właśni..

Monstery dość często są malowane - ale warto by zapytać dlaczego.

Dwa - przebieg jest kosmicznie niski - też warte zbadania.

Czy ktoś go zajumał? Niekoniecznie - ale papiery wszystkie należy sprawdzić.

Brak mu oryginalnych lusterek, ma obciętego bobra ale to dość typowe dla Monsterów także.

Tyle mojej skromnej wiedzy. Na temat stanu technicznego nie wypowiem się w ogóle bo to poza moim zasięgiem wiedzy...

Były stalowe, sami będziemy mieli za tydzień 620 żółtka w oryginalnym lakierowaniu ze stalowym zbiornikiem. Dla przykładu w kwestii niskiego przebiegu - mamy klienta z 620tką, która ma 4500km oryginalnego przebiegu. Więc wyrokowanie na podstawie zdjęć z internetu jest troszkę nie fair. To że omawiany egzemplaż był lakierowany nie ulega wątpliwości. Nie musi to być jednak wyrok śmierci w kwestii potencjalnego obiektu do zakupu. Trzeba oglądnąć na żywo by wiedzieć co to jest.

Ja nie pisałem, że nie było stalowych zbiorników w M620 tylko, że ten egzemplarz taki ma. Dla wyjaśnienia.

Pisanie o stanie konkretnej sztuki należy poprzedzić oględzinami, wtedy można dywagować.

Były stalowe, sami będziemy mieli za tydzień 620 żółtka w oryginalnym lakierowaniu ze stalowym zbiornikiem. Dla przykładu w kwestii niskiego przebiegu - mamy klienta z 620tką, która ma 4500km oryginalnego przebiegu. Więc wyrokowanie na podstawie zdjęć z internetu jest troszkę nie fair. To że omawiany egzemplaż był lakierowany nie ulega wątpliwości. Nie musi to być jednak wyrok śmierci w kwestii potencjalnego obiektu do zakupu. Trzeba oglądnąć na żywo by wiedzieć co to jest.

Musiałku ja tylko mówię, że to jest podejrzane :) i zwróciłbym na to uwagę. Przebieg może taki być ale sam powiedz - na ile egzemplarzy motocykli które widziałeś z takim niskim przebiegiem byl on prawdziwy? 2 na 10 przypadków? 3?

Oczywiście, że trzeba go obejrzeć i zapytać o to co wypunktowałem...

Musiałku ja tylko mówię, że to jest podejrzane :) i zwróciłbym na to uwagę.

Ani ja musiałek, ani to podejrzane. :roll:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.