ducafil 10 Napisano Wrzesień 26, 2012 witam. jak w temacie, moje oryginalne sety średnio mi pasują, czy zamontuję bez wielkich przeróbek sety od s2r? czy pompa tylnego hamulca podejdzie do "nowych" setów, czy też trzeba szukać do kompletu? dzięki z góry za podpowiedzi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga 0 Napisano Wrzesień 26, 2012 nie da się tego wykonać, a przynajmniej nie bez modyfikacji "głębiej" w mechanikę motocykla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Wrzesień 26, 2012 Potrzeba kilka modyfikacji. Np wymiana osi kotwiczenia wahacza. Sama pompa ham jest taka sama. No i w ramie pozostaną uszy mocowania oryginalnych konsoli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Wrzesień 26, 2012 no i juz wiemy wszystko ;) szkoda, bo na allegro pojawił sie zestaw niedrogo, byłoby grzebanko na zimę, ale to dla mnie za duży stopień skomplikowania, bo nie chcę zbytnio ingerować w wahacz itp. generalnie chcę mieć możliwość szybkiego i bezbolesnego powrotu do oryginału. byłem pewien, że ramy są identyczne wraz z mocowaniami podnóżków, czlowiek się uczy :) dzięki raz jeszcze theoś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Wrzesień 26, 2012 ...teraz się przypatrzyłem uważniej, rzeczywiście mocowanie w osi wahacza. :( no chyba, ze kupię cały wahacz i zrobię sobie jednoramiennego bandytę jak ten gość w uk ;) wiem, wiem taniej wyjdzie już kupić gotowca..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Wrzesień 28, 2012 jak bedziesz potrzebował takie sety to daj znać , ma kompletny zestaw , stan idealny ;) ...teraz się przypatrzyłem uważniej, rzeczywiście mocowanie w osi wahacza. :( no chyba, ze kupię cały wahacz i zrobię sobie jednoramiennego bandytę jak ten gość w uk ;) wiem, wiem taniej wyjdzie już kupić gotowca..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Wrzesień 30, 2012 ;) a czy od ss będą pasować? :?: chyba też nie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Wrzesień 30, 2012 zdecydowanie nie, jesli już to od ST, ale też wymaga modyfikacji mocowania pompy ham tylnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach