DzikiBobr 0 Napisano Październik 2, 2012 http://www.monster.ducati.com/en/bike Wracają Myszka-Miki-stajl lusterka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Październik 2, 2012 Przepiękne. To malowanie jest jak dla mnie genialne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Październik 2, 2012 Powinni jeszcze wydechy dolem puscic, jak w oryginale. Wtedy bylby juz wypas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bdlk 0 Napisano Październik 2, 2012 Szczerze mówiąc w tym malowaniu pierwszy raz spodobał mi się nowy Monster Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Październik 2, 2012 Powinni jeszcze wydechy dolem puscic, jak w oryginale. Wtedy bylby juz wypas :) A jakoś "nowego" Monstera z wydechami u dołu sobie nie wyobrażam... Im pasują te górne wydechy... I jak tak mogli? To teraz jak będę polował na 696 to mam mieć wielki dylemat DARK czy rocznicowy? Bydlaki... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomKo 1 Napisano Październik 2, 2012 Dolny wydech... coś jak..: ?? Dla mnie bomba :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JBo 0 Napisano Październik 2, 2012 To już mineło 20 lat? Kiedy w jakiejś prasie zobaczyłem zdjecia z premiery na targach i się zakochałem w tym moto? A od 10 lat jestem szczęsliwym posiadaczem... ;-) Z MONSTEREM JESTEM DLUŻEJ NIZ Z ŻONĄ :lol: hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mario 0 Napisano Październik 2, 2012 Z całym szacunkiem... Jak możecie w ogóle porównywać?!! :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Październik 3, 2012 Dolny wydech...coś jak..: ?? Dla mnie bomba :D o dokladnei o tym mowilem. Tylko pojedynczy i po dwoch stronach. Nie chodzi o to zeby bylo pieknie - to byloby jeszcze lepsze oddanie holdu "oryginalnemu" monsterowi. Tak jak te lusterka okragle - one za grzyba nie pasuja do nowego M, ale to smaczek nawiazujacy do starego modelu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Październik 3, 2012 Dolny wydech...coś jak..: ?? Dla mnie bomba :D o dokladnei o tym mowilem. Tylko pojedynczy i po dwoch stronach. Nie chodzi o to zeby bylo pieknie - to byloby jeszcze lepsze oddanie holdu "oryginalnemu" monsterowi. Tak jak te lusterka okragle - one za grzyba nie pasuja do nowego M, ale to smaczek nawiazujacy do starego modelu. Ech... powiem tylko o tym bocznym klocku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Październik 3, 2012 To teraz czas poszukać najstarszego monstera na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Październik 3, 2012 To teraz czas poszukać najstarszego monstera na forum. Swietny pomysl! :) Kto zalozy watek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bdlk 0 Napisano Październik 3, 2012 Mój M600 z 94r, ostał mu się oryginalny czerwony lakier i naklejki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerlst 0 Napisano Październik 7, 2012 Świetne to malowanie na 20lecie, mam takie samo w swoim Monsterze z 1998r. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Październik 8, 2012 Świetne to malowanie na 20lecie, mam takie samo w swoim Monsterze z 1998r. :) Monster i Cebulka :P Ale malowanie faktycznie piękne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach