jakitaki 1 Napisano Październik 6, 2012 Wyniki superpole Magny-Cours - FIM Superbike World Championship - Superpole 3 1. Tom Sykes (Kawasaki Racing Team) Kawasaki ZX-10R 1'36.950 2. Carlos Checa (Althea Racing) Ducati 1098R 1'37.422 3. Eugene Laverty (Aprilia Racing Team) Aprilia RSV4 Factory 1'37.516 4. Marco Melandri (BMW Motorrad Motorsport) BMW S1000 RR 1'37.658 5. Sylvain Guintoli (PATA Racing Team) Ducati 1098R 1'37.901 6. Jonathan Rea (Honda World Superbike Team) Honda CBR1000RR 1'38.252 7. Leon Haslam (BMW Motorrad Motorsport) BMW S1000 RR 1'38.280 8. Chaz Davies (ParkinGO MTC Racing) Aprilia RSV4 Factory 1'38.425 9. Leon Camier (FIXI Crescent Suzuki) Suzuki GSX-R1000 1'38.072 10. Max Biaggi (Aprilia Racing Team) Aprilia RSV4 Factory 1'38.095 11. Michel Fabrizio (BMW Motorrad Italia GoldBet) BMW S1000 RR 1'38.318 12. Claudio Corti (Team Pedercini) Kawasaki ZX-10R 1'38.516 13. Loris Baz (Kawasaki Racing Team) Kawasaki ZX-10R 1'38.548 14. Maxime Berger (Red Devils Roma) Ducati 1098R 1'38.727 15. Davide Giugliano (Althea Racing) Ducati 1098R 1'38.807 16. Lorenzo Zanetti (PATA Racing Team) Ducati 1098R 1'39.354 17. Ayrton Badovini (BMW Motorrad Italia GoldBet) BMW S1000 RR 1'39.430 18. Hiroshi Aoyama (Honda World Superbike Team) Honda CBR1000RR 1'39.750 19. John Hopkins (FIXI Crescent Suzuki) Suzuki GSX-R1000 1'40.538 20. Alexander Lundh (Team Pedercini) Kawasaki ZX-10R 1'40.882 21. Norino Brignola (Grillini Progea Superbike Team) BMW S1000 RR 1'42.461 Się będzie kurka działo jutro - Max nad drugim T.Syksem ma 30.5 pkt przewagi a nad Marco Melandrim 38.5 . Duużo ? Niby tak ale wszystko jest możliwe . Max wystarczy że dojedzie w obu wyścigach na 6 pozycji a po ostatnim wyścigu sądzę że zaczął liczyć i nie wdaje się w potyczki . Jutrzejszy start "3" z 10 pozycji też pewnie pełen nerwówki - toż tam największe zamieszanie i wywiezienie kogoś poza tor to dość częsta sprawa . Mam nadzieję że limit pecha Marco się już wyczerpał , Tomowi się nic nie rozpadnie i panowie dadzą nam wspaniałe widowisko :D Cała trójka ma szanse na zdobycie mistrzostwa świata ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koziu 1 Napisano Październik 7, 2012 Cześć podaje wszystkim leniuszkom adres coby od kompa nie odchodzić transmisja od 12.00 :D http://drhtv.com.pl/index.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Październik 7, 2012 .....sie dzieje, najwazniejsze ze Ducati wygrywa!!!! Panigale drugie superstockach!!! ....i miło sie oglada jak stara 11-ka dubluje najlepsze BMW :twisted: i jeszcze jedno BMW. I w boksie PATA Wielki Fallapa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Październik 7, 2012 Stare poczciwe Ducati pierwsze :) , Marco drugi i trzeci Sykes . Biaggi po upadku nie dowozi ani punkcika . Klasyfikacja przed ostatnim wyścigiem : 1- M. Biaggi - 347 pkt 2- T. Sykes - 332.5 pkt 3- M. Melandi - 328.5 pkt Max pod presją robi ogromne błędy i kto wie co się wydarzy w wyścigu nr 2 . Musi dojechać piąty - niezależnie od tego kto wygra -by zapewnić sobie mistrzostwo.Ciekawe czy utrzyma nerwy na wodzy :twisted: Emocje rosną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Październik 7, 2012 Dzieję sie to fakt, ale oglądam pogodę i wychodzi na to że drugi wyścig może być suchy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Październik 7, 2012 Dzieję sie to fakt, ale oglądam pogodę i wychodzi na to że drugi wyścig będzie suchy. To dobrze Carlos tym razem wygra............... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Październik 7, 2012 olać Carlosa i Ducati Trzymam kciuki za Sykesa i Melandriego żeby Biaggiemu odebrali mistrza i wicemistrza licze na kolejne potkniecie maxa... zero punktów bedzie idealne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Październik 7, 2012 Także liczę na emocję choć obawiam się że Max już nie popełni takiego błędu ale w końcu to wyścigi i wszystko jest możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Październik 7, 2012 Tak sobie liczę :roll: Gdyby wygrał Tom a Max dojechał szósty - "3" zabraknie 0.5 pkt do majstra . W przypadku zwycięztwa Marco i aby to on był mistrzem 2012 - Max musi dojechać 10ty ( zabraknie mu 0.5 pkt) a Sykes drugi ( zabraknie 1 pkt ) .Jest to całkiem realne a przypominę że Biaggi startuje z 10 pozycji . Pot krew i łzy :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Październik 7, 2012 Może byc niezła jatka :) już nie mogę się doczekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Październik 7, 2012 olać Carlosa i Ducati ....masz jakiś słabszy dzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Październik 7, 2012 To jest idealne miejsce dla kawałsraki a to dla hądy reszta się nie liczy... :mrgreen: Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Październik 7, 2012 To jest idealne miejsce dla kawałsraki a to dla hądy reszta się nie liczy... :mrgreen: Pozdr. J-999 Janku jestem tak samo ortodoksyjny w tym temacie jak ty :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Październik 7, 2012 Sykes przegrywa mistrzostwo z Maxem o 0.5 pkt :shock: . Marco upadł i nie dojechał . A niech się cieszą , to był ostatni raz bo NADCHODZI PANIGALE :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Październik 7, 2012 olać Carlosa i Ducati ....masz jakiś słabszy dzień? nie mam ale checa nie walczy o mistrzostwo a sykes melandrii i biaggi tak wiec kibicuje bmw i kawasaki przeciw aprilli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Październik 7, 2012 Panowie, niech każdy kibicuje komu chce byle to nie był Pedrosa ;) :lol: Osobiście kibicowałem w tym starciu T.S jednak tak czy inaczej Maxowi nalezą się brawa wygrał tytuł kolejny raz nie będąc już młodzieniaszkiem a to jednak coś. Na pocieszenie przeciwnikom Maxa napiszę że wygrywa tytuł na WŁOSKIM motocyklu więc nawiązanie do naszej choroby łatwiej odnaleźć niż w przypadku Sykesa. A teraz podsumowanie: Zdecydowanie byłem za Marco ale zdecydowanie przeciw BMW, Max nie jest moim faworytem ale bliżej mi do Aprili niż do Kawasaki więc szkoda że nie wygrał Sykes. :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Październik 7, 2012 A teraz podsumowanie: Zdecydowanie byłem za Marco ale zdecydowanie przeciw BMW, Max nie jest moim faworytem ale bliżej mi do Aprili niż do Kawasaki więc szkoda że nie wygrał Sykes. :lol: Ja też tak uważam ale inaczej :crazy: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach